Мені до Проскурова в два рази ближче чім до вокзалу цісарського біля якого танка стоїть,а от де сподобалось то є така місцина під назвою Вадул-Сірет,я там черняхів знайшов нечепаних ох і порадувала та місцина
То чого свои кацапськи рученятка тягнете до нашой Богом данной земли?У себе там кацапськи копийки копайте!
Нажаль дочки вже доросли,а внук прожив 2 лни.Царство йому небесне,але маю надию,що пан Бог ще пошле.Вон як у Громоффа,теж перший помер,зато ось другий Тьфу-тьфу щоб не зглазити.
Міцні, засмальцьовані руки, А м’язи тверді наче дуб. На білій, як день вишиванці Блищить український тризуб! В очах крижана недовіра, Як глобус блищить голова. Давно не гуляла сокира По вулицях міста Москва!
так тож лише завтра. та і чого сумувати вам? в вас там весело, музіка грає, люди посміхаються, бухвет працює а там і кава і горілка і піріжечки з сиром гаряченькі. працюй та радій, у теплі, добрі та ще і під музіку.
Доречі, всі в гості до мене приїздіть коли трошки потепліє. По ПСВ пройдемся по Брусилівському, по полякам і по Литві...
то в вас буде цей, з'їзд. вас там часом палька молот, це найліпший друХ пана Р%, невкусив? той теж постійно усякі такі заходи робе от я тілько не чув щоб хтось їх відвідував та і пан Р% без книжки та значка копаря залишився
головне щоб проводка була справна та ніхто цигарку не запаливhttps://reibert.info/styles/default/xenforo/clear.png
Позаяк лежить сніг,на коп особливо не виберешся,то щоб збити оскому від сидіння вдома,трохи помандрував. Помилувався природою. Камеру з собою не брав,фото з телефона. Останні фото-капличка біля джерела в лісі. Як переповідають місцеві,солдат під час ПМВ просив у діви Марії води і його молитву почули.
Місця є! Навіть по "вибитих" проходжусь, і вони дивують своїми сюрпризами. З Києва до Рівного маршруткою 4 години (320 км). Це з кавою і перекурами. Саме скоро приїзджав, це з Рівного в Бориспіль за 2год 20хв, коли дружина паспорт вдома забула..... Правда ми тоді назад домому поїхали. Літак дружину вирішив не чикати. Полетів без неї і дітей