Гм!і в нас<зенітників> та ж плювака була за штатом.і чистили теж акашним.і взагалі-нашо людині ото плюйло?
Стара кав`ярня в центрi Львова Я зайшов сюда раптово Ти сиділа за столічком в глибині Філіжанку з порцеляни Елеганцько, двома пальцями Ти тримала і посміхалась мені Роксоляно, мені бракує твоїх уст Роксоляно, мені бракує твоїх очей Роксоляно, мені бракує твого бюсту Роксоляно, i тих шальоних ночей
от бачте. ви розумієтесь на тому а от дехто тут аж з сподніх вискакував та розповідав що кохвємашіна то ліпше за усе хоча геть нічого у каві нерозуміє.
Місто булькало місто плямкало і котилося із-під ніг Я поклав руку на її тіла клямку натиснув обережно та відчинити не міг На божевільнім бальконі вона тремтіла не відмикалась я підбирав ключі всіх можливих гатунків а вона з уст моїх текла-стікала крапельками цілунків Плакала і зітхала тіла її сопілка рук моїх не пускала ніг роздвоєна гілка А на тій гілці квіти біліли листя що пахло сонцем-грозою Пташка на гіллі крилами билась накрита моєю рукою Грай сопілонько та не сумної грай в сорочку розпачу вбрана хай молоко твоїх звуків гоїть стебла моєї рани Балькон зненацька в ту мить розгойдало та я нічого зробити не міг — ми разом з бальконом додолу впали і вгрузли в холодний міщанський сміх Дядьки мордаті тітки пузаті нас оточили довкіл а ми в центрі Львова лежали як в хаті і не встилались оголених тіл
Дак всюди.приїздіть і........<взагалі я казав-ладню.ну щоб той.....ладила.во!каву.і...не тільки>))))))))))
Зато на ПоДилли одни кацапи и пидкацапники живуть,вси червони,не розбереш кто пид ,а хто повний кацап.Отой Палка Карягин з Паддиля-Шепетовки.
та ні, просто маю довгу пам'ять. все ж таки 89 рік, тоді багато нової, цікавої музіки зявилось в нас. шкода що зараз мало такої.
палька карчагін вигаданий персонаж. а от чого ви такі злі проти ночі стали? чи то гешефт накрився чи каток поломився чи просто настрій поганий. га?
багато то багато але майже нема цікавих музікантів які відомі усім. от наприклад в нас у місті відмінили концерт мед хедс а все через те що люди незнають їх, продали ліше 15 квітків на концерт хоч і ціна була як для нашого міста дуже приємлима 50 гривень найдешевші.
Фу на вас єдин раз!буде наніч гиркатись.всім баю бо!<завтра зраня у чоботи.повний ліс у нас роботи.машинґвери,штурмґевери і........загублені ровери)))))))))>.во!ну і.....шварцльозе<три> по спецзаказу-НЕМА!)))))))).Їдем завтра,походим трохи.Бобраніч всім!
та пан Р% якщо таке отримає то сальто через голову тричи зробе від шоку та несподіванки. а в нього до речі серце, нерві та і вік вже поважний, неможна над ним так знущатись.
Тому що не знають люди.По тельявизору якусь дурню-мыло кацапське показують.КАЗЛОВСЬКИХ усяких,та он ГОЛОСУ КРАИНИ шось нечути,А Мед хетс - гарна група!Дарма я наився цибули!