та ви ліпше до дядька Кундлера зверніться най він вас з совою наумівною познайоме а там мо вона вас і до жидостану забере чи якуюсь квартиру подарує, дві. друга мені за ідею.
Ти, краще, напиши, що з приводу зустрічі за столом переговорів з Похабичем? Адже він запитав, а ти мовчиш.
Мо ліпше свого сусіду посватайте,чого дарма в спортзалі штангі тягає і в кальошах по вулиці псів дразнить,а так перейде на її фаміліо і поїде десь в теплі краї
я перший раз побачив вератора в дії роки три тому і відтоді загорівся. але то грошів небуло то ще щось, коротше наприкінці того року таки трапив на вератор та ще і за приємною ціною.
Що Ви маєте на увазі під жидостаном? Тельгавів чи Хайфу??? В Україні є лише 4 міста: Гадеса, Гумань, Бершадь і Бердичів! Всякі різні Рівне, Житомири, Львови і Олександрополі - це не те!
А жєби часом!ті<бльотекарі> не такі прості.во в нас-виліз борсучок їх полякать.досі стоїть чучелом, навіть молі не жруть<фота згодім>))))))))))
Ого... Це умови якоїсь капітуляції. Схоже, "Після сьогоднішнього побачення міністрів на яхті жодне зближення неможливе". (с) Давай не так. Ти визначся, хто з твого боку буде брати участь в переговорах, і ми там все гарненько кулуарно обговоримо, та прийдемо до чогось прийнятного. Щоб і вашим і нашим. Де підписати покажемо. А в кінці ви підпишете, і буде вам щастя. Я би навіть зголосився представляти твої інтереси, та вже Похабичу пообіцяв, так що не можу.
Мені й не тре твої послуги . Я вже жидівок не шукаю , а шукаю товстосраких негритянок . Ти ж з неграми справи не маєш то лишишся без калиму
А Чернівці шо забули , га ? Та й Умань стала відома тіки завдяки Цадику Нахману , бо його там поховали , а от до того Нахман жив в моєму містечку .
а то вже куди трапите чи у тельаві чи у хайфів чи ще в якусь халепу. головне що в вас та в мене тут по зайвій квартирі буде.
тілько повна та безумовна капітуляція того похабного СЕПАРАТЮГИ мене влаштовує. ну і звісно компенсація та репарація за мої душевні трвами та нервування.
"Не стукайте лисиною по паркету". (с) Це все ясно і нам зрозуміло. Визначайся з переговорною групою. Такі групи для того і існують, щоби приводити до взаємоприйнятного результату якісь протиріччя, що здаються невирішуваними. Не переживай, за ваші гроші все буде в шляпі.
Е!то ви не так каву в нас пити пробували.правильно так-1,находите ладню панянку.2,3,4,5,6-10 пункти пропускаємо.11-зраня в ліжку маєте справжню каву!во!<за умови-бути ві Львові>)))))))))
а нащо це все? оці усі групи перемовників, якісь поступки якісь умови? це якийсь минськ нагадує та надання особливого статусу отим лугандонцям та кацапам. мені таке геть неподобається! Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги. Василь Кук отакоєот
най спробує, в мене гарний пес у дворі -)))))))))) з траками не вдобна бігати -))))))))) та в неї, мабуть, увесь підвал в гаражі завален кунаками
Але ж у тебе є вимоги до нього. Він пропонує переговори. Без них ніякі вимоги не виконаються. Ну, зрештою, як захочеш. Надумаєшся, то напишеш. Пішов я в танки кататися.
Доречі, біля Рівного є своя Олександрія, я її Алєкснандропольом називаю! Там ще той коп! Мо навіть старіша ніж Ваша кілаваграцька http://oleksandriya-libr.rv.ua/istoriya-sela/