Цей диспут мени нагадуе байку про Америкосовького спэцназовца и тувалетний папир.Як папир заканчуэться америкос вже не взмози воювати.В СА-солдати на таки мэлочи не заморачивались.Що э тим и воювали.
Пане Касіо,що Ви як та мала дитина голімпійську штнгу та і все,давайте ми вам понависилаїм траків від гусянки,ото буде антуражне штангі
Пане Похабичу, я згадав, що в мене валяється ось таке, від чогось АКшного (від чого не знаю, бо не пригадую, де воно взялося). Довжина 40 см., товщина 5 мм. Якщо треба - можу подарувати. Думаю, підійде будь-яке.
Нє мені таке не треба , шліть пану К . В мене є особистий гриф до олімпійської штанги в спортзалі де тренуюся , щоб нікого не чекати , прийшов і гриф тебе чекає , а от блинів малувато особливо отіх малих по 5 , 10 кілограм . І в залі хочут купувати гриф то я їм продав би свій , а собі вже купив би повний комплект чи вимінять на металошукач . Бо все єдно металошукач більше лежит без діла ніж використовується . То зима із холодом то поля засіяні - відсили 4 місяці мона копати , а штангу використовую від 3 до 5 раз на тиждень .
Пане Вітер , колір блина то вага , щоб мона було глядачу зрозуміти кіко кілограм на штанзі якшо не підписана вага на відео чи фото . Червоні 25 кг , сині -20кг , жові -15 кг , зелені 10 кг , білі 5 кг , ну і маленькі червоні 2,5кг , малі сині 2 кг , малі жовті 1,5кг , малий зелений 1кг , малий білий 0,5кг .
Коло Гудзона холодно , мені й тут зима набридла . Якби емігрував то десь би в південні штати в Каліфорнію або Техас , Луізіану , Алабаму туди де є океан .
ось маю час то троха розповім як тре варити каву, верніш заварювати. перше. джезва. вона може бути з будь якого матерялу але найліпше це або з міді або з керамики. і звичайно що з нової джезви не вийде смачна кава, бо вона повинна як і нова люлька бути прокавина, насичитись кавою. тому і не миють їх у звичайному сенсі того слова а лише споласкують холодною водою від залишків кави. ще один важливий момент. джезва повинна мати широке дно і вузеньке горлушко, чим вужче тим ліпше. друге. спосіб варки. чим повільніше вогонь тим ліпше, смачніш та ароматніше кава. у джезву наливають чисту холодну воду, додають трошки солі та чорного меленого перцю, за смаком, всипають дві чи три повні чайні ложки меленої кави і ставлять на повільний вогонь де вона починає потроху підніатись утворюючи шапку з піни та кави. як дуже починає підніматись то тре зняти джезву з вогню та дати трохи часу щоб піна впала ну або помішали ложкою і так робити два, три рази. і тілько потім коли останій раз піна піднялася то тре розливати по філіжанках та додавати цукор бо як відомо цукор псує самк кави коли його в каву непокласти. такоє можна додавати у каву трохи кардамону чи кориці але це вже залеже від особастих вподобань. тоді ви матимитеме справжню каву а не помийки з кохвєманіши. отакоєот.
Я б ото для тих "поціновувачів" розчинної кави закона написав, щоб їм пити лише безалкогольне пиво. І спати лише з надувними жінками. Гурмани, блін...
Викинув в продаж дві катушки до Вайтеса 6х10 і Т2 5-дюймову може кому треба: https://reibert.info/threads/katush...10-dlja-matriks-m6-mxt-dfx-spectra-v3.714644/ https://reibert.info/threads/prodam-katushku-snajperku-texnetiks-t2.714643/
дякую що нагадали, геть забув. так ось. було то років 10 тому. працював я тоді переважно в ночі, охоронцем і прийшли до мене друзі. посидили аж до ранку, хлопці трохи випили але небагато. а після моєї зміни тре було кудись йти та щось робити, в усякому разі збирались кудись, куди саме вже не пам'ятаю.тож зайшли до одного з хлопців додому та вирішили випити кави щоб бути більш бадьорішими бо хоч і молодішими тоді були ніж зараз але безсона ніч дається взнаки все єдно. тож і почали варити каву. а треба зауважити що в родині одного з тих двох, не господаря квартири, у родині неприйнятоякось пити каву чи чай, звичайно він в них є але можуть випити зрідка. тож варимо ми каву і цей в якого неприйнято вирішив теж випити кави. і тут він баче що ми кожен у свою філіжанку до вже налитої кави додаємо чорного меленого перцю. він з здивуванням питає, а нащо? то отримавши відповідь що так більш бадорить він запитує а скілько сипати7 на що я відповідаю що ну я ж незнаю як ти звик вживати перець, до речі він і гострого недуже вживав, тож ложи собі на свій самк. та і пішов на балькон палити під каву. і ось заходе цет третій та і каже до господаря. вибач але я більш неможу пити каву, дуже гірке. а випив він десь третину філіжанки. ну не можеш не пий, ніхтож не примушує. і от я беру його філіжанку та куштую тую каву. !!!!!!!!!! вона немає самку кави!!! один суцільний чорний перець. я його питаю -ти скілько перцю напудив7 він. -та тиж сказав скілько хочеш. я. - і тому ти вирішив що якщо перецб тут халявний бо невдома то можна його ложками кидати?! перцю кладеться трішки, на кончику ножа щоб тілько трохи відчувалась гіркота та невеличкий присмак і не псувався самк кави. ми ще дого глумились над ним за ту його каву з перцем. отакоєот. а ви кажете
Кстаті, а де Свєта? Поки там пан Кран дрова рубає щоб грубку протопити, коє хто подружок своїх обіцяв привести! Незаміжніх і розведених! Возвраст від 30 до 40. Самий цимес! Де ті подружки? Ждьомс!!!!