Будні і побут копаря

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Oprishok, 29 лют 2012.

1. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    варити каву то справжня наука. та і не всяк розуміє смак справжньої кави бо звикли до отіх порошечків зі смаком кави в яких і кави нема ніц.
    трохи згодом розповім кумедні моменти пов'язані з кавою та її вживнням.
    зара троха зайнятий

зилот, ArtBorsuk, R@Mzes та 9 іншим подобається це.
    1. (в наявності 2 шт.)
      Функції: 1) РК-дисплей із діагоналлю 1,77 дюйма. 2) Висока потужність. 3) До 999 каналів пам'ят...
      2450 грн.
    2. Рация была найдена , искал и АКБ , но не нашлось По фото смотрите
      3000 грн.
    3. (в наявності 3 шт.)
      Опис: ця антена має довжину майже 48 см (макс.) і є обов’язковою для використання на вулиці та в кем...
      540 грн.
    4. 100 грн.
    5. (в наявності 16 шт.)
      Радиостанция Baofeng UV-5R всем известного производителя качественных девайсов. Отличается компактно...
      1219 грн.
  2. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099

Інтрига - то наше ВСЬО !!!

зилот, igor-kit, гринго80 та 5 іншим подобається це.
  3. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Мать краще купити кохфеварку ,якшо полюбляєте пити кохфе . Бо все оте заварне кохве у турці то гроші на вітьор . Кіко раз пересвідчувався , купуєш зерна мелять їх там жеж в магазині , і мона брати бескоштовне горнятко кохве якшо купуєш пакунок не менше ніж 100 грам зерен . Завши просив те саме кохфе як і купував зерна , то з кавової машини кохфе смачніше ніж те шо вариться в турці із того самогож зерна . Тай глянте на американців , мать найбільші кохфемани на планеті в кожній хаті кохфе машина , а турок шось геть ніде не видко ні в кінах ні в відео різних блогерів які жиють в США в будинках американців .

зилот, yaruk, Саня ZP.UA та 4 іншим подобається це.
  4. Vasyl Wolf

Vasyl Wolf Hauptmann

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.124
    Адреса:
    Львів Украина
    https://reibert.info/threads/zapchasti-akobraznyx.589741/#post-7228038

зилот, igor-kit та Старий Похабич подобається це.
  5. DARKSIDERS

DARKSIDERS Leutnant

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.459
    Адреса:
    Поділля
    зилот подобається це.
  6. Vasyl Wolf

Vasyl Wolf Hauptmann

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.124
    Адреса:
    Львів Украина
    Народ готуйте валідол. Хтось ну дужжжже файно почав новий рік. І пану К. все мімо.(((

В центре Ужгорода под домом обнаружили 400-летние королевские винные погреба
    «Дом Александра Никитчука расположен в самом центре Ужгорода. Ремонтировать помещение начал с замены старых водосточных труб. Прокладывая сантехнику в кухню, снял плитку и оторопел. В полу нашел забетонированное выступление. Когда его снял — увидел туннель», — передает «24».
    Отметим, спелеологи предварительно оценили «возраст» подземелья, в котором оказалось множество подвалов и просторных залов, по меньшей мере, 400 лет.
    Предполагается, что в погребе, который нашел житель Ужгорода, скорее всего изготавливали хмельные напитки для королевской семьи. А после присоединения Закарпатья к Украине в этих королевских погребах работали рестораны.
    Установлено, что это место посещали даже генеральные секретари СССР, однако в последние десятилетия об этом месте все забыли.

зилот, ArtBorsuk, Саня ZP.UA та 5 іншим подобається це.
  7. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Читав я це в фейсбуці . От тіко дядько той лоханувся , звернувся в органи місцевого самоврядування , а ті відразу смекнули шо там мона поживитися і сказали шо все те належит місту - тобто їм ( держимордам ) . Продадут якимсь комерсам , а ті там генделик відкриют і буде тому дядькові весело . Якшо вже шось таке знайшов то мовчи і користуйся собі на здоровля .

зилот, yaruk, igor-kit та 5 іншим подобається це.
  8. Vasyl Wolf

Vasyl Wolf Hauptmann

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.124
    Адреса:
    Львів Украина
    Тож Я і кажу,.треба було спочатку звернутись до пана К. Так дістав би хоть щось - а так дулю з маком.

ArtBorsuk, vovc2301, NIA та 4 іншим подобається це.
  9. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Пан К його б в отому підвалі бритвою по горлу і все , а так тіко жаба душитиме шо лоханувся і горисполкомовські-підараси зароблять на його знахідці грошенят .

NIA, Саня ZP.UA, igor-kit та 2 іншим подобається це.
  10. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    от скілько тобі разів казати що якщо нерозумієшся на якихсь речах то промовч і за розумного зійдеш.
    кава по американські то не кава а помиї, невміють там варити каву. це та сама розчинна або перекіпівша кава, ані самку ані аромату ані користі, цмулять її бо вона і кофеїну немає.
    а справжня кава заварюється тілько у джезві з дотриманням умов приготування, бо якщо умови не дотримані то і замість кави отримуєш помийки. не в коїму разі не можна щоб кава закипіла бо якщо то сталось то тре відразу виливати та варити наново, ще каву варять на дуже повільному вогні, чим повільніше тим ліпше, ну і ще є декілько умов самчної кави. а оті усі кохвємашіни то для таких як ти розвод на гроші. то ж сьорбай сусіде оте нєкаве зі стіків та дуже радій.

vovc2301, yaruk, NIA та 3 іншим подобається це.
  11. Vasyl Wolf

Vasyl Wolf Hauptmann

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.124
    Адреса:
    Львів Украина
    Навіщо пану К. опускатись до таких не популярних методів? Все значно простіше:D у нього свої розцінки..

NIA, Саня ZP.UA, igor-kit та 4 іншим подобається це.
  12. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Ну я вже вище писав . Береш помелене зерно засипаєш в кохфемашину і маєш смачне кохфе , а засипаєш те саме помелене зерно в турку і маєш помиї .
    От ти такий розумний , а 350 мільйонів американців тупі і тратять кошти на кохфемашини замість того шоб купити турку за копійки і поротися з тим заварюванням кохфе . Хватить вже виправдовувати власну неспроможність купити гарні речі якимось естетизмом чи любов"ю до раритетного лайна ( гнилих касок , газбаків та іншого мотлоху ) .

Саня ZP.UA, igor-kit, KUNDLER та ще 1-му подобається це.
  13. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    ще раз кажу що ти знов пишеш дурниці!!!!
    американці живуть у скаженому ритмі життя і немають часу щоб зупинитись та зварити собі філіжанку кави, спокійно поспілкуватись та все таке інше. між тим клясична кава вариться тілько у джезві і ніяких отих дурних кохвємашін а якщо ти неспроможний заварити каву у джезві то не переконуй іншіх що кохвємашіна то є найліпше, зізнайся що криворукий та і все.

vovc2301, NIA, igor-kit та 4 іншим подобається це.
  14. corbie

corbie General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення:
    5.601
    Адреса:
    E40
    ну то шліть мені — я вмію тії зернята молоти)))

NIA, Саня ZP.UA, igor-kit та 4 іншим подобається це.
  15. Alex Faa

Alex Faa Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    13
    Повідомлення:
    4.189
    Адреса:
    Україна, Дрогобич
    все ж таки натуральна кава - то є натуральна кава!якісь народи її люблять, якісь не дуже!в нас на Галичині її більшість полюбляє! Ви собі уявіть Львів без КАВИ!?:eek:
    Зате на Мацкальщині забитій, пам"ятуєю,навіть у рєстаранє каву не заварювали!

ArtBorsuk, vovc2301, yaruk та 6 іншим подобається це.
  16. Дитрих SS

Дитрих SS Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    3.027
    Одружилися Оксана (українка) та Серожа (русскій), живуть в Росії. На різдвяні свята, Оксана вмовила коханого поїхати до свого села, що в Карпатах, відпочити, показати свої традиції, фольклор.

Та цей Серожа - боїться відходити далеко від хати. Йому ж на родіне казали, що «бандеровци тібя уб’ют»!
    Оксана нервує, каже: от тобі пляшка горілки, пампушки, сало, іди в село, до людей, скажеш Христос народився, і все буде гаразд. Дурні ці твої друзі, що таке тобі розповідали, в нас тут нормальні хлопці, ніхто тебе не чіпатиме, послухаєш як колядують, може й з ними спробуєш!

Наледве відправила. Проходить пів години, той Серожа як вривається до хати як навіжений, двері на замок, очі великі, слина з писка, шапку загубив.
    - Та що ж таке сталося, любий, невже вовки знову до села підійшли?
    - Да я… к нім…. с откритой душой! Пріхажу, бутилку ставлю на стол, ґаварю ім, как ти учіла. “- Христос нараділся!!!” А оні, всє хором, как заорут “- Славімо його!!!” А хрєн ви мєня словіте!…

З Різдвом!!!!))))))

R@Mzes, Unnamed Player, igor-kit та 4 іншим подобається це.
  17. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Де поширені турки в азії і у нас тобто там де 95% населення жиють за межею бідності , а де кохфемашини там де жиє прогресивне людство . Афганець мо й теж купивби собі кохфемашину , от тіко вона коштує кіко шо він за все життє не заробит .
    Я взагалі його не варю . Але мав можливість не одноразово у різних людей пити ту бурду із турки .
    І кіко вже тобі писати шо одне й те саме помелене зерно ( завши купував своїю бувшій отакого виробника http://dimkavi.com.ua/blaser-cafe.h...9XxTIhirubtWK-PiCCxOywd-CVjRgwsIGMaAuke8P8HAQ ) із кавової машини смачніше ніж з турки .

NIA, Саня ZP.UA, igor-kit та ще 1-му подобається це.
  18. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099

Та у Львові то ціла традиція , головне не кава а ритуал . Та більшість кави не пиют а тіко носа статуї трут IMG_5184.JPG .:D Я також спробував , але так і не пристрастивсі . :(

yaruk, NIA, Саня ZP.UA та 4 іншим подобається це.
  19. КорифеЙ

КорифеЙ Oberleutnant

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.753
    Адреса:
    Galicien - Volyn
    Сьогоднішній захід сонця..

IMG_2302.JPG IMG_2303.JPG

ArtBorsuk, Александр Грек, yaruk та 10 іншим подобається це.
  20. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099

Після такого дискусу , котрий мало не переріс в смертовбивство когось із Касіо чи Консерватора - така кава потрібна самому;) ! Замовлю у Миколая кавомашину та буду як Холмс коло камину вечорами дудлити справжню автомобільну каву по аміріканському . Оту джезву я вже випробував , може дійсно я не вмію , але таки Касіо каже правду - лайно і пахне лайном ...

yaruk, Unnamed Player, Veter-59 та 4 іншим подобається це.
  21. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Доречі пане К тобі металошукач ше треба , га ? Можу поміняти на штангу ( на ото таку як на фото в останньму пості моєї теми продаж ) , мо ти знаєш де взяти на дурничку штангу то я б зрадістю махнувсяб .
    https://reibert.info/threads/garrett-ase-350.668565/

igor-kit подобається це.
  22. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    не слухайте того дурня, мого сусіда! він необізнаний от і меле дурниці. слухайте мене сюди. я вас навчу як правильно варити каву щоб вона була смачна та ароматна а кохвємашина то викинуті на вітер гроші

corbie, igor-kit та KUNDLER подобається це.
  23. Allex761

Allex761 Standartenführer

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    21
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    33
    Повідомлення:
    15.001
    Адреса:
    Лісостеп
    Шалом, православні! Всіх з шаббатом! :beer:
    Пане Касіо, ви з копом зав"язати вирішили? :eek: Чи все ж купили терру 705?

igor-kit та Veter-59 подобається це.
  24. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    ти що сказився за отой мотлох такі гроші ломити?! що тою аською знайдеш? лише манетку чи ключа якого у лісі чи на пляжу загубив і все. для пошуку чогось цікавого вона непридатна. та і штангу я ліпше на брухт здам, більш користі від того буде ніж здоров'я своє чи чієсь підривати здря тягаючи те залізячча

Veter-59, Саня ZP.UA, igor-kit та ще 1-му подобається це.
  25. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Слухайте його слухайте . Будете й далі пити помії і всім казати шо то напій богів , а тим кому не подобається будете казати шо вони криворукі ( головне самому повірити в те шо ті помиї смачні ) :D

гринго80, Veter-59, Саня ZP.UA та 2 іншим подобається це.