Та кава там гівняна , я привіз і не вживаю бо мені смачніша розчинна та її легше готувати , а ті італійські зернята в мішечку так і стоят на холодівнику .
Та молов ( у нас свого часу всім видавали наші "моторсічівські" електричні млини , тож молоти є чим ) і сушив і варив , навіть купив для такого випадку оту дорогущу амфору мідну для заварювання кави - адінхєр не сподобалось бо потім в роті якось пахне як у купі компосту ... А ви б бачили як з жадібності до імпортної кави її пила кумова теща - ооооо ! то було зрєліще !!!! вона потім коли допила до дна -висьорбала та пережувала гущу бо думала то так треба по феньшую . Потім жалілася шо я її хтів отруїти бо тиск піднявся аж стрілка на тонометрі зашкалила , очі почервоніли й пика розпухла . Кум спочатку злякався , а потім став тещу жаліти й казати шо то в неї алергія й треба ще таблетки пити якісь від глистів антіглістаміни , вона всралась бо думала шо її під шумок спекаються ... Тепер вже місяць не балакає й не лізе у справи . Кум мені винен , казав перший місяць за двадцять років шлюбу теща стала хороша .
Зернятка треба було на потельни прожарити,шоб отак вспотили-масло виступило и аромат пишов на весь будинок,коли до вас ота жидосусидка начне дзвонити и в гости набиватися-готово!
То ви часом не мій свояк? Той теж накупив кави в зернах (львівська), джезву (турку або "амфору). Зварив і закинув усе в комору, бо вожжатись треба багато. А так: сипнув, плеснув, ковтнув! Дуже полюбляє каву розчинну на холодній мінералці. То в мене майстр кахлі клав та-й балакав що великий поціновувач натуральної кави. Я йому і зварив так як ми собі з жінкою варимо, вин ковтнув і мало не вдавивсь! Мовляв вона міцнющща! А нам звичайна.
Перфекто ! Еврика !!!!!!!!! Бравісімо , Ви підказали мені шо саме треба з ними робити ! Так , їх треба саме жувати й запивати окропом та згущеним молоком , он де крилась таємниця ...
Та нє , нема в мене свояка . Але та процедура мені теж здалась дивною - нашо скільки ворожити аби випити ковток кави ...
В них цьогоріч врожай на хурму , принаймні я здивувавсь коли ввечері ходили до кафве вечеряти і хурма висить прямо на деревах і не охороняється . Ну я звісно напозичав з десяток коли йшли домів . А взагалі таки минулого року неврожай , в горах снігів мало . Хоча запасів там - огого !
Народ, мойому підопічному в АТО потрібен шомпол для АКСУ. Ніхто ніде не зустрічав? Або хоть тикніть носом, який він в тій плювачці.