баХіня то добре але ота акробатка ліпше, бо і цицьки має і сраку, а цю тілько під пиво замість тараньки
Зараз дуже складна дорожня обстановка і читати в машині не можна , оскільки то небезпечно навіть коли знайомі лікарі та своя "швидка" . Тож слухайте краще радіо "Ераефем" .
Коли з другого ракурсу - також небезпечно бо може різко гепнути по лобі , добре коли вже старенький та в'яленький - то тіко в груди льопне ...
Згадав аж самому смішно стало . В мене в місті сусідка знизу жидівка й в неї донька Софа ( теж жидівка ) , так я колись сказав шо вона зветься як діван по російському - софа . Вона образилась , хоча в неї срака дебела , але гарненька така собі . Але шо таке значіть таки справжня жидівка - враз усміхнулась і перевела все на жарт та на свою користь , каже : " та назівайте миня тагда Софійка - і па украинскі і мнє пріятно , вам жє мая жьопа тоже нравіца - как малєнькій діванчік ейбогу !" і так сексуально вигнулась бічком та льпнула себе по сраці шо я аж зашарівся ...
то давайте я вам подарую ще одну печінку, за невеличкі гроші можете обрати яку саме, чи то свинячу чи то коровячу. будете мати дві печінки та пити тую горілочку як не в себе
який цікавий збіг обставин, і чого тілько у світі не відбувається. ти ба. і мати жидівка і дочка теж жидівка.