Підїжаїте на автівці до газ заправника , відкриваєте багажник нібито там газ обладнання , і просите заправити 5 літровий балон , даєте кілька гривен зверху ( заправник сам скаже кіко ) і без проблем заправляє . Це шо на подножний корм ? Так зима на вулиці , он мете за вікном аж в електродротах гуде . І взагалі я зара багато не їм , 5 яйко + сало і ше якийсь гарнір і все , а раніше як був студентом то менше 10 яйко за раз не смажив .
Те, що не купляє, це очевидно. Дурний був би, якби купляв. Погугли, по чому ті шуби. Надто недешеві фото вийдуть.
Жужасвсю провінцію по миру пустите з торбами, кДж ккал Яйцо куриное 157 куриное яйцо, 1 шт.= 60 г 364 87 яичный желток, 18 г 289 69 яичный белок, 33 г 75 18 та ще+сало з хлібом за гарнір мовчимо
але потім ті баби можуть зібратись до купи і примусити пана Бека виконати обіцяне, тобто купити усім по шубі. по три, кожній та ще і компенсацію сплатити за лікування, за моральні збитки та за довге очікування обіцяного. у такому разі і нирок невистаче щоб усе сплатити
таки да, думаю як його некупить, але нависають, вже нема куди віднікуватись, отакоєот., прийдеться кулиметика продать.
А ви що, таки обідились? Але я вас розумію: ліс, холодно... з теплих речей - один презерватив. Та ще й сонце сіло...Вам напевно не до жартів.
Було якось и таке,А ще тельахвон не ловив-жуть.Але десь у даличини почув як пси лаяли от и вийшов до людей......
кулиметиків багато, інших нема, тільки одна, так шо можна кулиметиком і пожертвувати, 2 штк. p.s здається неспалився.
Згадав анекдота - Вот представь, Гоги – идешь ты по лесу, а навстречу медведь. Что станешь делать? - Вах, Гиви, застрелю его из ружья! - Э, Гоги, нет у тебя ружья. - Как нет ружья? - Ты без ружья в лес пошел. - Странно: никогда в лес без ружья не ходил. Тогда зарежу медведя кинжалом! - Нету, Гоги, кинжала. - Как нет кинжала? Я всегда с кинжалом! - Нету его - жена почистить отнесла. - Вах, Гиви, я его камнем убью. - Э, Гоги, нет камней ни одного. - Убегу! - А он тебя догонит, он быстрее бегает. - Тогда я залезу на самое высокое дерево, там не достанет. - Э, Гоги, нет вокруг деревьев. - Что же это за лес без деревьев? - Ну, вот такой лес попался, что нету деревьев. - Послушай, Гиви, ты чей друг – мой или медведя?
Ті ж самі грузини -Самый страшный зверь - гризли! -Пачему, Гиви? -От него нет спасения. Если ты побежишь - он тоже за тобой побежит, если бросишься в реку - он тоже поплывет, если залезешь на дерево - он тоже залезет. -А если спрятаться? -Он тоже спрячется!!!!!