Так смотря какой примус -если большой, так там стандартный пятилитровый баллон стоит и заправляют их на автомобильных заправках запросто. А если карманный примус то он от одноразовых балончиков работает. Когда много пустых баллончиков собирается то я их из большого баллона через переходник заправляю.
і таке було. якось варив каву на есбіті поставивши його на стіл біля ноута. а взагалі то тре просто запальничку мати газову і ніякі оті примуси-шрімуси непотрібні. запальничка то річ дуже гарна, і приготувати їжу і розпалити багаття і зігрітись і підсвітити.
Ну Вас прогодувати,то повне банкротство буде,подивіться на ціни яєць та сала ,переходьте на хозрасчот
а що робити у лісі взимку у холодну погоду? хоч який шар листя не був а все єдно земля промерзне і копати буде неможливо
Якби була вода, то можна було би налити у презерватив, та зробити імпровізоване збільшувальне скло. А так, хіба що якийсь лучковий дриль треба майструвати. Що ж, з цікавістю почекаю відповіді на Ваше завдання. Гуглити не буду.
Ход мысли правильный.Сниг-це змерзла вода,спочатку набити им презик,потим пид одежою розтопити,а потим так як ви сказали.
тю на вас пане. всьо просто. дістаєте з кишені презерватива в який заздалегідь захований коробок сірників , запальничка та палена вата або гніт. шо ніясно! З.І. і взагалі в мене постійно з собом у залізній коробці сірники мисливські, сірники звичайні та запальничка. так, про всяк випадок.
Згадав аніхдота. Бидло заходить в аптеку і пита в продавця : "Гандони є?" Продавець подивився на нього оцінююче і каже ліниво так : "Заходять іноді..."
ее нескажіть, є все. питання як зігрітись щоб самому незамерзнуть, от і думайте як використать піджачок для кохання, отакоєот.
Пане Бек, я от дивлюся на ці Ваші світлини, і в мене виникають запитання. Ви їх берете у якомусь клубі "моржів"? Чи кожній шубу обіцяєте, після чого вони не шкодують навіть дупу відморозити?