Ну це зрозуміло))Та хай їм грець(пущай лежат)Нада буде в банк зайти до знайомої можливо в них маються рулетки з новими.
та хіба то допоможе? він вже разів скілько вже це робив і хіба щось гарне з того вийшло? отож бо і воно.
Кто ищет, тот всегда найдет! Сам такой! Женился-женился, а оказалось, то моя реальная половинка еще в школе училась...
Возвращаясь к основной теме (побут и будни) хочу посоветоватся какой кирогаз лучше купить газовый или бензиновый .Готовка на костре отнимает время от копа.
Газовый,бо бэнзиновий докив накочаэш,потим треба чекати докив розкачэгаритья,та й газовий безопасниший.
поколядували сьогодні, пройшлись по горищу, знайшли часи, більш нічого небуло, чес слово.а кілько буде стоїти кремнева рушниця?
У меня два газовых - самый маленький из тех шо были в продаже - типа кружку кофе вскипятить, и чуть побольше под скавародку или большую кастрюлю - ето если большой толпой на коп идти. Бензиновый кирогаз нужен только в сильные морозы или в горах. Но с бензиновым мороки больше плюс запах бензилина. Есть ещё кирогазы которые и на бензине и на газе работают но на них цена конская!
Хотів би я побачити як ти сусіда будеш на тому есбіті яєшню на салі смажити ( бо на одного тре хочаб 5 яїць ) , не кажучи вже шоб картоплю підсмажити . Кіко часу піде і сухого спирту поки приготуєш на есбіті хоч на одного - вже краще на вогнищі готувати . Найкраще якшо є змога їздити автівкою газовий таганок на дві камфорки і балон на 5 літрів , на одній камфорці чайник гріється на іншій шось готується . Доречі он щойно мені викинуло нове повідомлення . Глядь , а там продажа примуса на рідкому паливі . Доречі читав я десь про той примус , то для військових США , писали шо гарна річ і працює на всьому шо горить , от тіко ціна https://reibert.info/threads/monogotoplevnaja-gorelka-msr-voennaja-ssha.713841/#post-7625505 І хуртовина в мене зара така шо світу Божого не видко , "кацапчук" розійшовся не на жарт .
Слышал что заправить газ. примус проблема .Многие заправки отказываются говорят балоны не сиртифицированные не имеем права.