Всіх зі Святом !!! В нас впевнений плюс, аж з криші капає -)))))))))) Отже, запрошую всіх на ранкову каву !!!
В Лодомерії кутя мала бути нерідкою і в"язкою, бо вранці, коли сім"я сідала за стіл, хазяїн брав ложку куті і підкидав її вміст на стелю.Чим більше залишалось куті на стелі - тим урожайнішим мав бути рік.
Христос Народився !!! Всіх шановних Добродіїв їх родини з святом Різдва Христова ! Задався один анекдот по цьому випадку старий : Одружилися Оксана (українка) та Серожа (русскій), живуть в Росії. На різдвяні свята, Оксана вмовила коханого поїхати до свого села, що в Карпатах, відпочити, показати свої традиції, фольклор. Та цей Серожа - боїться відходити далеко від хати. Йому ж на родіне казали, що «бандеровци тібя уб’ют»! Оксана нервує, каже: от тобі пляшка горілки, пампушки, сало, іди в село, до людей, скажеш Христос народився, і все буде гаразд. Дурні ці твої друзі, що таке тобі розповідали, в нас тут нормальні хлопці, ніхто тебе не чіпатиме, послухаєш як колядують, може й з ними спробуєш! На ледве відправила. Проходить пів години, той Серожа як вривається до хати як навіжений, двері на замок, очі великі, слина з писка, шапку загубив. - Та що ж таке сталося, любий, невже вовки знову до села підійшли? - Да я… к нім…. с откритой душой! Пріхажу, бутилку ставлю на стол, ґаварю ім, как ти учіла. “- Христос нараділся!!!” А оні, всє хором, как заорут “- Славімо його!!!” А хрєн ви мєня словіте!…
Христос Рождається! -5 сніжок сипле, красота за вікном! в хаті тепленько, запашна кава на столі, благодать!
Христос народився ! Зі святом вас всіх , будьте здорові ! На вулиці - 5 , йде густий лапатий сніг , дме кацапський вітер , до вечора мать буде завірюха . В мене справжня Лодомерська кутя , густа і в"язка від меду .
Це як кацапський прикордонник дивиться у банокля и каже иншому-Сматри что хахлы удумала,написали бигборд-Не хер шастать- та это по украински-Нехай щастить!
З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ,комради!ото погостили сусідів та їх гостей та й самим тре вибиратись по родині,щоб до темна вернути домів.бо ж колядники будуть.на церкву теж будуть ходити.а таки завдалося Різдво,в нас впевнений нуль й якась мука сіється дрібна.погода-кращої не треба.
В мене тої манни навалило десь сантиметрів 25-30 і вале й далі , як порив вітеру то прям завірюха починається . Он сьогодні ледь притяг від колодязя бідона з питною водою .
О журналистике: — Скажите, а ваш генеральный директор сегодня пьян? — Нет, он вообще не пьёт. — А не требует ли он от секретарши орального секса? — О чём это вы? Секретаршу он выбирал исходя из деловых качеств. — А как вам сегодняшняя погода? — Удивительный день. Солнышко светит… Опубликовано: «Удивительный день. Генеральный директор пришёл на работу трезвым и не потребовал от секретарши орального секса».
Доброго всім дня тімпатура за вікном -5 в хаті +22.Всіх зі святом.Будь ласка роз"ясніть мені сірому,як це? 1 гривна 2015 года 70 лет Победи из ролла,це якась особлива монета?
Славімо Його ! З Різдвом ! У Вас тіко в прогнозі а Запоріжжя й область вже накрило снігом й починає підмітати та примерзати .