Христос Рождається!!! Прийшов час зазирнути, яка погода нас чекає наступного року: ПОГОДА-2016. СІЧЕНЬ – Теплий. Сухий. В другій половині вітер. ЛЮТИЙ – Теплий. Сухий. Спокійний. БЕРЕЗЕНЬ – Перша декада тепла. Друга – похолодання, Третя – потепління. Невеликі опади на початку другої декади. Опади з вітром в кінці місяця. КВІТЕНЬ – Прохолодний, в кінці потепління. Перша і друга декада – опади. ТРАВЕНЬ – Перша половина прохолодна з опадами. Дальше потепління. ЧЕРВЕНЬ – Теплий. Сухий. Спокійний. ЛИПЕНЬ – Перші дві декади теплі і сухі. В третій похолодання. Опади в кінці місяця. СЕРПЕНЬ – Прохолодний Опади протягом всього часу, за винятком кількох днів в другій декаді. ВЕРЕСЕНЬ – Початок прохолодний. Потім теплий. В третій декаді похолодання з невеликими опадами. ЖОВТЕНЬ – Перша половина тепла, друга прохолодна. Опади в кінці місяця. ЛИСТОПАД – Перша половина прохолодна, потім теплий з похолоданням в третій декаді. Періодичні опади в першій половині. ГРУДЕНЬ – Перша половина тепла, друга – прохолодна з вітром. Без опадів. І тепер підсумок: Залишок зими теплий з мінімальними опадами. Затяжна весна з можливим короткочасним поверненням холодів в кінці березня. Два місяці спекотного літа. Дощовий серпень. Довга, порівняно тепла осінь. Зими до 25 грудня не буде.
Вітаю товариство з Святим Вечором та Різдвом! Дякую за прогноз. А загалом астрономічно зима починається саме з 25 грудня.
Доброго всім вечора Із святом Пане Опришок,а то біля Вас той,про кого я подумав ? - https://reibert.info/attachments/img_1164a-jpg.5878455/ Якщо то він,то спитайте в нього де шапка,яку я йому подарував ? Він мені обіцяв до Вас в гості тільки в ній ходити
З Вечором Друзі, з Різдвом Христовим !!! Коли Різдво прийде у вашу хату, Щасливим сміхом сповниться ваш дім, Подякуй щиро кожному солдату молитвою - і мертвим і живим ....
То про шапку спитай Він знає про яку Обіцяв мені до тебе в гості тільки в ній ходити Ти бач,обдурив мене
Вітаю все чесне панство, вашу рідню та всю нашу Україну зі Святвечіром і Різдвом Христовим! Будьте всі здорові, багаті, щасливі нехай буде над головою мирне небо без війни. Нашим хлопцям на Сході скорішого закінчення війни і повернення цілими та здоровими додому! Дай Боже за рік дочекатись! Христос народився! Славімо його!