А хто тут свариться? Хіба Ви бачили,щоб з п.К. хоч волосинка,поки що,впала? Так, поговорити,ніпрощо і про все.
Михайло 1907,але ще старша сестра була.Прабабця померла десь у 70 роках у вику 102 роки,то десь -187о-1880.Прадид старший був на 7 рокив.Я отримав на запит видповидь из Сучави про дида.Народився у 1907 м.Черновиц Австро-Венгрия,грэкокатолик законнонародженний,ожинився з Мариэю Мкрзинскою о 1928р.католичкою.
Доброго дня шановні укрохунтобандеровці,гляньте як в сусідній темі що кацапи зіхали з катушок,пан К.тортіка в відє члєніна колодачем нарізає,а нам тут трусить москалєй бєловать буду
Доброго ранку панове! В нас -5, похмуро, вітру і снігу немає. Готуємось до Різдва, домашня ковбаса пальцем вже напхана, шинка до запікання готова, холодець на плиті булькає, кутя у воді мочиться.
Не треба мені колодачем! Та то щоб всяка нечиста сила у переддень Різдва не приставала. Справжніх козаків дулею не посвариш.
Вітаю! в мене теж сніжку натрусило, -6 за вікном. всі християни до свят готуються, а мене на роботу викликають, пора звільнятись...
вітаю панство. сніжку троха вчора насипало, потепліло до -10, але то все на дворі, підкреслюю то на дворі а от у хаті тепло, сонячно, затишно.
Вітаю ! На вулиці вже майже весна -5 , снігу ніц нема ( вчора насипало сантиметрів 10-15 ) , тихо , похмуро . Ну нарешті в мене тепліше
нажаль того кілера в нас нема,продали щє 2-3 року назад, і зосталися без коняк,один роверчік та і той поламався
Из-за этого увлечения(коп)жена уже не разговаривает. так-что будни могут перейти в образ жизни.(выгонит из дома)