Та нєєє ! То видко пан Бек так "вжарив" - шо в неї пече пеком , от і охолоджує , так би мовити "нормалізує" свою "кузню" .
Гарна підчеревинка ! Мій татко теж полюбляв займатись копченням , багатенько , як ві полюбляв казати "Справжніх Чоловіків " мали змогу пригощатись на "природі" ... А чому воно таке червоне - чи то якось специфічно копчене , чи замало вив'ялене ? З наступаючим Святом !
Впринципі я не думав його продавати, але якщо ви колекціонуєте... Для хорошої людини не жалко! Але ж він з диркою і без язичка. Скільки не жалко дати?
Мій пересил та Вам на карту 50 грн ? Звісно можете й дорожче , але то потрібно реставрувати ... Ось , наприклад http://aukro.ua/kolokolchik-i5899535460.html
Без питань. Якщо підходить, то забирайте! Нехай Вам радує око. Скиньте в приват координати куди і на кого висилати. Завтра буду кататись по- місту, постараюсь відправити
От ви садюга!!! Я тікі повечеряв, а тут ви із своїм салом! Що знов сідати вечеряти?! Гаяваспиаю???!!! Що вважаете як пику зеленкою намастили то ми вас не впізнаемо?! Впізнаемо! Та усьо сало з'їмо!
Хоча ні! Гроші мені постільки-поскільки. Ви ж вроді біля Азовського моря? Не відмовлюсь якщо вишлете смачної тарані чи другої гарної сушеної риби на цю суму. Пересил оплачу