Без паники.Це не фото монтаж,але и не у мене у мисти.,у нас туман и гор не видко.У ясну поголу мисто виглядае якось так.
то давайте я вам хатинку там підшукаю коло лісу. недорого, десь приблизно 26500 долярів. погоджуйтесь, гарна хатинка. майже автономна, тобто криниця є, ліс поруч одна електрика ре і все, ще і городу 1,5 гектари.
Повернувся з полігону,ну й дубак там... Світлини трохи піздніше... Ось вам поки пот трохфеях-2: http://mechanik88.livejournal.com/10496.html
Я б з радістю відправив би те неподобство до тебе . Але нажаль не має впливу над погодою . Бо якби мав то в моєму повіті ніколиб зими не було , а булоб вічне літо . А над твоєю хатою сусіда вічно б ішов сніг і в твоєму дворі бувби вічний мороз ну десь градусів під -40 , бо тобі ж таке неодобство дуже до душі .
а що воно таке, з чим його їсти як то кажуть. вони як резерв щоб придушити підкацапників у тилу у разі чого чи просто такий собі осередок патріотичного виховання молоді
мені до душі щоб порядок був а не то шо січас. щоб влітку було літо, взимку зима, восені осінь а на весні весна, а не те неподобство що зараз відбувається, то пече як скаженне то морозе без снігу, то ллє без просиху то ще якась халепа. наче за календарем літо а холод як восени.
ні. збираюсь спокійно спати бо є кому підкацапниками займатись, бо вони молоді та жваві. та і при нагоді скинути адреси та прізвища підкацапників щоб серед них провели агитаційно-розяснювальну роботу з вилученням надлишків грошів та майна. кацапам та підкацапникам воно непотрібно.
нащо ділити? конфіскувати все на військові потреба! най компенсують за свій власний кошт свої заклики пуйлопамагі та інше.
С днем Панове Камрады , -6 наверное , лепит снег и сыро . Шо тут нового и интересного кроме работы . еще не сдох сабака
Дякую , друже ! Щиро Вам вдячний за таку привабливу пропозицію та радий би пристати , але думаю шо та хатинка коштує не більше п'ятнадцяти - тож чи не забагато Ви хочете "наколядувати" ? Це нагадало мені ситуацію чотирирічної давнини коли мені один щирий та майже альтруїстичний пан пропонував ділянку коло дачі олега Блохіна в Карпатах недалеко від Яблуниці ( це майже в самому Буковелі ) . Все звелось до того що він ( той щирий пан ) просто побачив з вікна автобуса об'яву про продаж ділянки , видзвонив господаря ( той виявився теж посередником ) і домовився про маржу на свою користь і сказав що покупець ( ну тобто це мав бути я ) коли зателефонує то треба озвучити енну суму ... Але на диво склалось так шо власницею того клаптя передгір'я виявилась подруга моєї лікарки і ціна ( доречі була навіть на сайті продаж в інеті заявлена ) виявилась на п'ятнадцять тисяч долявів меншою - не враховуючи послуги рфіційного посередника ... Отакі от бувають колишні друзі-сраколизи ( це про колишнього мого колегу по колишній роботі на тернопільщині ) . Але то було давно , зараз я бідний як церковна миша та маю лише деяку нерухомість у спадщину , та й ту переоформити нема за шо . А таки треба бо в новинах показували шо такий собі мусовий турист приїхав у Миколаїв на свята - а квартири вже нема бо шахраї вже продали . Так шо ще раз дякую , але ні - хоча як гарно зарожествуєте - то дам Вам залізне еуро та цукерок ( пересил за Вами бо то ж аби зарожествувати Ви маєте прийти , а не я до Вас ) .
Тільки що на скупку приперли ось такий вутюг, і в латуні знайшов "калакольчік" з дюркою і без язичка:
то він торгувати невміє і та дуже жадібний, я не такий. бо частина тої суми вернеться вам і вам від того буде дуже приємно. це по перше. по друге. я надав ціну щоб можна було її сбивати, тобто тогуватись, але чим більш знижається ціна тим менш грошів ви отримаєте з тієї оборутки. отакоєот.