вітаю панство. на дворі значно потепліло, -12 проти вчорашніх -22. підкреслюю то на дворі бо пан Р% знов не так прочитає бо недобачає, старенький вже дуже.
це біллхук, народний наційональний англійський сучкоруб, вони різної форми бувають. у французів такої форми були серпи, але незнаю які в них вони були завтовщки бо в англійців вони переважно в обусі десь 10 мм. кажуть що незважаючи на товщину а відповідно і вагу дуже зручно ним рубати гілки, колоти та тесати.
а вмене було трохи весельше... позаймався побутом, сів за ноут, хотів щось вумне написати, а там ... в розширеному режимі спочатку подумав що в бані (ну мало лі, поки курей кормив, якийсь кацап зламав аккаунт, буває...) озирнувся, подивився, віники не вісять, вологість нормальна, тобто, попереджень нема, горить зелене світло одже, задача усложнілась... пошуком подивився підказку, спробував і вийшло -))))))))))) ларчік просто откривався, плагіни в браузері (хром) застаріли (одже, форум впереді планєти всей) так що, зараз пишу через мазілу (хром на розтині, піде на органи-))))) ) В мене було такое чудо техніки, аж цілих 8 років !!! Лишились тільки теплі спогади. Коли я на неї поставив розточені диски (з 8-ми зробив 4-ри), то вобще став супермобіль повишеної проходімості -))))))))))))) мабуть дізєль ?
https://reibert.info/threads/pinpointer-gnom.611888/ https://reibert.info/threads/pinpointer-minimax-pp-ii.713055/
Вітаю ! На вулиці вже більш менш тепло -11 , ранком було -13 , сипе чималий сніг , і кацапський вітер .
Доброго дня, шановне товариство! -9, сніг, "патєплєніє" уже сьогодні!щось робочий тиждень напрягає! Пане Артборсук! скажіть хоч Ви щось хороше про погоду - дуже вже хочеться на коп!
Нащо Вам той коп? Другий день поспіль камені з неба падають - ходіть та збирайте, а через тиждень ще й комета прилетить
так це той. камета тая на мацкву повинна впасти та рознести її до бєніної мами, ну пасовисько лосячезробе. отакоєот використовували і у повстаннях як зброю, так само як в нас коси та цепи
Ніхєра собі у вас процентіки!!! Мені страшно уявити тую свинку цілою, з якої ви такі проценти лупите!!!
Ви їй хочби коврика підложили, щоб піпка не кашляла -)))))))))))))) і не поблюєш, це точно -))))))))))
Вітаю , добропорядні пани та панянки ! Друже Руслан ! Скажіть ,будьласка , шо фото є фотомонтаж і то не у Вас на городі такий пейзаж , будьласка !!!!!!!!!! Бо я побачив і захворів , тепер то моя мрія всього життя туди потрапити !!!!!!!!!!!