Не питання,але знову будете винні сало і будете розмазувати сльози по обличчю і оповідати,як же ж важко з салом на базарі.
точно! ви ж мені ще і сала винні невеличикй шматочок, 4х15 метрів. то разом з салом і відправляйте сніг.
От як пришлете той шматочок 4х15метрів,то ним одразу і дорогу сніжку змащу,а як ні,то сніг до вас аж в липні добереться.
женіть сало швидше! тим більш що і в мене вже потеплішало,-16 і небо затягнуло так що і сніжок може піти. отакоєот. а ви кажете
До самої жаби,що там у вас тепліє і затягує. Як не буде до свят сала,за сніг,по святах вишлю ідейну літературу,за яку знов прийдеться червоніти.
ну то і підете до допру за розповсюдження забороненої ідеології. та ще і хлопцям відпишусь з ваших країв що ви камняцьку літературу чесним людям розсилаєте з метою скомпрометувати їх, най вживають міри. отакоєот
Доброго всім ранку,за вікном - 20 ...Я ось таку зробив,https://reibert.info/threads/moj-xlamec-2014-popolnjaema.449672/
Я на ній таку швидкість розвиваю по трассі Харків -Сімферополь, а більш і ніде(((А дорогу начебто терпимо держе...Хоча з Октавіею не зрівняеш)))))
Доброго ранку! Така там гарна тарілочка. Я теж знайшов схожу. Якось покажу фотку. Не знаю сучасна, чи німецька.....
Витаю всих з наступаючим Святвечиром.На вулици -7-потеплило.Пью каву,борюсь со сном.Дали в мене два вихидних!!!!
Доброго ранку хунта! За бортом -10, притрусило сніжком, вітру немає. За добу температура піднялася на 10 градусів догори, і хай би ще росла! Як на мене, то сама комфортна зимова погода -2 - -5, щоб не було грязюки під ногами і щоб сніг під ногами хрупав. Сьогодні потрібно буде провести закупки до Різдва, бо взавтра вже Святвечір.
Вітаю панове, - 15, сніжок іде, до вечора насипле перевдів автівку в зимову гуму продам металодетектор, пінпоінтер.
Доброго дня.добрим людям.В нас потепліло.-13.вчора було -23.Купив новий акум до МД.10-11 буде потепління.до 0 градусів.Почимчикую до лісу.бо хата глиною смердить.
ВІтаю всіх. Відстань 25 км, то і кілька лишніх градусів: після вчрашніх 22 - нині 11. Вночі йшов сніг.
Вітаю, хлопці та дівчата! Потепліло, -13, сипле сніг. От і добре. Я іще попереднє не випив. Я взагалі вже третій рік як не вживаю, то не переймайтеся, візьму кулеметом.
Доброго ранку. -12, сніг. Хочеться когось забити, пўло ще не здохло? Чи воно почало собі ноги відгризати як пацюк в пастці?