Такі тепліє , он в мене на вулиці зара -16 , а вчора в цей час було -20 . Почитав я ото вас про всілякі ножики , і знову в мені закортіло купити собі нормального ножика , бо складний повсякденний для повіта і вікс бундосевий в мене є . То ото я згадав за файного нижика , колись крутив в руках на Кійовській барахолці в МВЦ , то тоді шось за нього дерли близько 100даларів , а зара дивлюсь в нас на сайті мона за 1150грн купити ось ттх http://www.catraider.com/cold-arms/combat-knife/Knife-WZ-98-Poland Чим ше цікавий цей ніж шо мона відкрутити отого набалдашника , стягти гумову ручку і зняти гарду і вже не ХО . На 12 хвилині відео видко як мона робити цю маніпуляцію
Чесно сказати не бачив і не пам'ятаю щоб приносили. Тиждень назад мені МТ-11 пропонували взяти з оригінальним пробігом 7тис/км без документів. Після Коляд побачу цього хлопця, то спитаю чи там є сідло
Ні , на репліці написи є шо його отой мілтек ізробив , а на оригіналі тіко маркіровка та й все . Ціна така бо мать навезли їх як гною . Он ніж-глок зара коштує 920грн , а рашіше теж за нього дерли як за рідного батька .
ну і нащо він Вам здався в провінції, он ваш сусіда таке страхіття середньовічне хоче сотворити що ужас,то понятно йому для роботи і бізнєсу стригти просєнту чи рєнту
Вітаю, шановних та поважних (до речі, а де це наш білорус? )! У цій темі пан Консерватор викладав, приблизно з місяць тому (не менше). Щось мені показував тим відео, але подробиць вже не пригадую. Гарна машина, видно, що хлопець її любить. А коли він буде тут? Бо я йому в особисті повідомлення написав але, бачу, на форум він не так часто заходить.
Ну, значить Аскот. Але я чогось вважав, що викладав ти, а Аскот "спасибки" тицяв. Лінь шукати. Ось, із принципу відшукав:
Най буде , в господарстві згодиться Нашо тобі той мотлох гиржавий ? Ось майже те саме тіко із новітніх матеріалів https://reibert.info/threads/topory-us-dlja-vyzhivanija-ontario.708795/ або купи на барахолці тесак-сокиру для мнеса за 20-50грн .
от скілько тобі сусіде разів тре сказати щоб до тебе дійшло? повторюю ще раз. якщо не розумієшся на чомусь то ліпше мовчи, за розумного зійдеш. тим більш пропануєш отой мотлох яким нічого незробиш бо він непридатен ні до чого тілько для понтів.
Я все розумію . Добре шо такі люди як ти є . Бо їм мона продавати всілякі гиржаві каски , газ бакі і інший гиржавий військовий мотлох який навіть в хату не несуть , а кидають в сараї щоб не псувати ремонт в домівці .
А як Ви на такій швидкості відчуваєте дорожне покриття ? Адже стабілізації підвіски в "славуті" немає , крім того задня вісь живе окремим життям відносно переднього подобія "макферсона" ... У мого татка була , точніше й зараз є , правда "овдовіла" й стоїть в гаражі "славута" , майже нова пробіг близько 30 тисяч . Я туди газ поставив колись і так собі вона ще й їздила досить економно , але на швидкості за сотню - то некерована бляшанка ... По таким дорогам як у нас на "славуті" їздити не можна бо всі п'ять дисків за тридцять тисяч кілометрів вже стали схожі на "зірочки" від гусеничної техніки , а Ви кажете 120 км/год
В європах на отаких мультиках дуже полюбляють їздити , їм потрібна розетка для "заправки" , такі "заправки" є майже на кожному кроці , там ще й мопєди та скутери так заряджають ..
Пане К, то ви теж сьогодні не могли відповідати на форумі, що аж біля системника бубоніли ?!? -))))))))
Всім привіт! За бортом значно потепліло:-7-9,проти денних-17-20.Почала сипати дрібна "крупа". До речі за окопники-є один з гір,лезо по робочій частині,як ножова пила по дереву,та там де він грубший,ще нічого.Як там з твердістю метала у німаків по ПСВ було?Мо підправити йому трохи форми,зробити ручку і до пари,щоб клепаний з клапана не сумував?
та ні. то я узяв інший системник та використовував його як блок живлення для виносного вінта. посливав був інфу на нього з ноута а тепер вирішив назад на ноут її слити. отакоєот. а ви кажете