Я її інколи "бедриком" або "масіком" називаю. Пам'ятаю пару років назад з крупецької птахофабрики (100 км від Рівного), віз батькам на дачу "бедриком" штук сорок тримісячних курчат. В ящиках в багажнику і на задній сідушці. Радіву навіть не включав, всю дорогу кудкудахкали.
Я більше дивуюсь чому Рогозін в ногу попав, а не в голову дуплєтом як покойний Кравченко чи Кирпа ? В москалів мав би бути третій
а москалям кишки випускати. це такий собі наційональний Український ніж. ним були озброєні як козаки так і селяни які повстали та покозачились, що правда в селян він був простіший, часто-густо перероблений з коси. хочу зауважити що коси раніш були значно товстіші та міцніші, тож з обломку коси виходив добрячий ножака. а взагалі хочу посвятити у Холодному Яру та на стіну повісити, най висить та хату оберігає від різних зайд
Якщо зробити згідно Вашого проекту то москалі од його вигляду самі зі свеї дубленої брагою шкури вицибувати будуть,тільки от питання чи це гуманно і демократично до речі лежить без діла коса "литовка" 15-17 ст.,якщо тре на ножаку то можу продати без ПДВ
знач мені не здалось що потепліло. бо гадав що то від руки так нагрілось. спочатку було-19 а за годину мабуть вже -16
дякую але шкода таку річ псувати. я ліпше до дядька Вітра звернусь най зробе форму а я вже доведу до нормального вигляду
ось до речі селянські колодачи. шукав саме цю світлину щоб розмір був зрозумілий.та не казали що то не гуманно та нетолерантно. ви ще англійські старовинні сучкоруби небачили, ото я вам скажу де жахлива на вигляд річ
ви ото мовчить бо вас взагалі тре трусити та розкуркулювати, накупили зброї та хвалитесь а ми тут слиною давимось
На комісарів, що розкуркулювати будуть в мене набоїв не забракне (з сім цинків прикуплено бо мають подорожчати), а для особливо знахабнілих шкірокурточників ще й гарна мотузка знайдеться!
яке там в біса потеплення? де воно? щойно пішов подивився. -20. так що то термометер від рук нагрівся(((((