Доброго вечора! Сьогодні вумні камради на цій гілочці сказали, що заготовка яку я Вам пообіцяв в подарунок, на шаблюку не годиться Все ж таки можу вислати, а мо вийде?
камради хто знає як відео знайти, або назву, там еврей з детектором підводного човна знайшов з німцями, прикольний такий ролик. назва якось з дном звязана, на дні, над дном.
Яж нічого не кажу знаю що навіть з двигуна 2,0 можна "вижати" 600 К.с. Правда вкладання на турбування, тюнінг та решту - не оправдують себе. Ресурс двигуна "стрєміться к нулю".
Я на Славкі теж так льотаю по хороших дорогах,і тьфу тьфу нормально.Частенько бувае що обгоню вазівку або жульку,так через пару хвилин вони мене натужно ревучи мотором обгонять і вириваються вперед а потім сцена повторяеться.
уважніше чітайте - одна машинка(проєкт1 Нєбєского) порше кілєр,а а останні в хвіст дивилося на драйві!
Дякую поки не треба,сьогодні в сусіди вгледів і конфіскував напівшаблю заводську для чищення буряків,цікава сталюка по боках проковані квадратики,затягну в депо на твердомір і подивимся шо це за продукт,цвяха рубає без познак на раз
А я даюся,просто цікаво за скільки часу надоїсть.І ще згадав,був у знайомого запорожец він його як лялечку доглядав (їздив ним у губернію щось там чаклував над мотором).так теж разок обігнали жульку 7, очі водія потрібно було бачити))))) а як він нас потім обігнав,і яка за ним стояла димова завіса(видно поршенькам підходила прірва)
Щойно вийшов на балкон, дивлюсь на градусніку пінтіратурка піднімається. Вже -10 проти ранішніх -19. І сніжок притрушує. Радість для озимини тієї що зосталась.