Можна ще з лайна мороженого зробити.але виде Гів..но.Зробив ножів немало.найкраще 65 Г.Загартувати.і зробити відпуск.І всім буде щастя.Але є деякі прохвесійні(не плутати з конфесійними) секрети.
та я мотався в свій час двічі на неділлю до Харкова,а Ви кажете єх і де мої 17 лєт а перещєпино на другому посту мудаки стоять, кілька разів до мене бігли з радарами самопальними козли
та на сті і ціх фатало 605 коняк під капотом мене як в первий раз покатав Дітріх то я неділлю видмивався
Коли був курсантом на першому польети чуть не всрався.А потим медкомисия знайшла якийсь кизяк на глазному дни и вид польетив взагали видстранили.
та тож в літаку! я в літаку перший раз обригався! а потім з пакета відсьорбав,а вони теж обригалися тож кукурузик був
Хай Новий рік несе дива. Нехай згоритьдотла Мацква. І ще б нам дуже повезло. Якби застпелилось ху.й.ло. А я живу в своїй КРАЇНІ Пю горілку.ріжу свині. Хліб і асло в хаті маю. З НОВИМ РОКОМ всіх вітаю.
Не,то МИ 8-Я на пилота гиликоптера вчивсь,але так и не став.....Але другим пилотом за три рази ручку дергал.
Саме на розпечене до температури близько 800 градусів лезо треба сцяти не менш двох хвилин - тоді з'являється унікальний візерунок , котрий навіть перевершує SAMURA DAMASCUS . Але то не головний секрет - самий головний та таємничий секрет від діда-прадіда полягає в тому що саме та в якій кількості треба випити перед гартуванням тої криці аби утворились правильне сциклиння . Кажуть шо коли правильної консистенції емульсія утворюється в міхуреві - то висцяти ту емульсію на розпечену до малинового кольору шаблюку чи ножа її зможе тілько справжній коваль , котрий прутнем міг викувати з бляхи декотрі деталі кінської збруї . Решта простих молотобійців та підковаликів просто втрачають свідомість бо та емульсія пече курррва як наче прутня покусав цілий рій скажених карпатських бджіл . Отакоєот високотехнологічне мистецтво , а Ви кажете "просто поссяти" ... Тіко ви той , не експериметуйте бо я може шо не так згадав , то було давно - зара вже нема таких ковалів ...