та зберіг я Ваш касон-антураж(від продажу) Дімко сказав що ось поїде каски шукать як тікі викапає то я пішки зразу на НП піду(8км)
Никому не скажу що у пана Нейтрала десь лезо вид бутчера маэ бути,яке я йому пидигнав и яке у пана Опришка за клунею викопав.
гребуть не гребуть,все одне Вам класно(місця класні) а в нас прям біда, а ні грибів,і ні залізяк, одні ями зостаються
С днем Панове Камрады , - 15 где то , какойсь снег лежит , холодно и солнце светит . Шо тут нового в новом году ?
Нормально!!!Тут стараеся поперед бариг устигнути щоб знайти нормальне лезо,собі зробить окопничка на коп,а вони їх походя копають та переробляють...Куркулі...
Пані Світлано,не працює ця метода.Вимикаю значить,потім жму одночасно обидві кнопки він вібріруе і усьо .
То переезжайте до нас.Я вже хатку по пид лисом вам пригледив и вид миста недалеко-20км.И цина-шара 6500дорларив.Газу не треба-поруч лис,хата тепла из дубу-3 кимнати и земли з пивтора гектари.
Доброго дня! Перший понеділок у цьому році. Вночі було нижче 20-ти за вікном. Зранку ледве заставив себе встати, стервохондроз щоб йому…