Доброго ранку панове, - 20,сонячно, в хаті + 16 , зате ваній тепло збираюсь на коп вмене ножички теж є наподарувать.
та ну його до біса такі подаруночки. я ліпше сам зроблю колодач, було б з чого. вітаю панство. щось в вас слабенько з морозцем. в мене -22 зараз на дворі, підкреслюю на дворі. бо в декого очі вже слабі а окуляри вдягати стидається.
можу знайти тепловозного клапана, попитаю в металістів, раніш їх валом було. а вам що вже топірець заважкий?
та якось недуже зручно сокирою сало різати та хліб. хоча мій знайомий якось в генделі шаблею сало нарізав. добре що ментів поряд небуло бо за совєтів йомуб роки три чи більше того б сала небачити))))
* * *Умирает Брежнев. Ну соответственно попадает в ад. Умирает Черненко. Является ему перед смертью дух Брежнева и говорит: - Твой срок на этом свете истек, и скоро ты перейдешь в мир иной. И единственное, что я могу тебе посоветовать - возьми с собой ложку с вилкой. - А там что, с этим плохо? - Да нет... Вот только когда Гитлер по кухне дежурит - серпом и молотом есть заставляет!
Є 3 заготовки. Одна їде в подарунок сьогодні до пана NIA. Давайте в приват координати НП куди і на кого дві наступні відправляти. Товщина:
треба дядька Вітра запитати чи вийде з такої заготовки ось така річ, розмір приблизний і можна зменшити при товщині приблизно 5 мм. З.І. хоча я невпевен що вийде. занадто вузька заготівка.
http://fx-commodities.ru/articles/uglerodistaya-kachestvennaya-konstrukcionnaya-stal-25/ З неи подлодки кацапи робья.
Це було би діло, з корпуса підбитої кацапської підлодки, зробити всьому Райберту ножі, пірначі та топірці.
нематюкайтесь я ось тільки збагнув як давно я немав справ з залізом та металообробкою. геть усе з голови повилітало, тілько і пам'ятаю що на ножі 40Х13 і вище йдуть, ще ШХ15 ну і на крайній випадок 65Г, можна звичайно і з рапіду зробити але то дуже крихкий буде хоч і жало тримає гарно
Це трохи не те що Ви скинули. ХВГ- високий вміст хром, ванадій, марганець. На "ножових" форумах пишуть що саме те. http://www.knife.com.ua/forum/index.php?topic=3308.0