В рівненській області є село ЗалІзниця де раніше добували цю болотну залізну руду. Навіть зараз полишались залишки цих копалень. Сусіднє із ЗалІзницею село - Харалуг. А ось там вже ковалі виковували харалужні мечі та списи, що в "Слові о полку" описані.
брехня! авка в мене інша, на дворі зима та сніг, а що ото на першій світлині праворуч та від чого гільза. гаяваспитаю
Дякую,Новий рік як не як,то ж по феншую і вирядилась. А чоловіка ніде я не дівала,куди він дінеться?Сидить на дивані,ютуб мучить.
Дякую хлопці,правда не потрібно.В мене ось друга проблема з"явиляся,андроїд лапті сплів сука не вмикаеться!!!!!
Та що сама крайня?То таке як снаряд навпіл уздовж розірвало.А якщо про ті що посередині то з банника з"еднувальні приспособи.
А нуно поки від ножичків далеко не відійшли,підкажіть що це за манікюрник,і чи тре з ним погратись чи на металоприйомку його:
Та що тілько не робив(((,не фуричив,потім на ВК прийшло повідомлення так обізвався і начебто працюе....Все рівно в сервіс понесу хай перепрошиють!
Якщо не відійшли... То ось нове надбання. Ізробив собі кухонничок для подорожей. Довжина леза 100, сталь У8А (стара радянська стамеска) руків'я - ясен (шматок держака від лопати), шкіра затовста, але яка була.
Ой, це я помилково для гринго замість NIA написав Торгова марка Hahn und Henne (курка та півень). В 1981 году, після банкротства Бертрама С, Райнхард Зон Robert Klaas купив цю ТМ. Зараз вони спеціалізуються на мультитулах: