Такий? Теж шукаю коваля поближче,хочу викувати ножика.Маю штук 4 осколки самий більший 680 грамм здаеться,можу вислать вам.
два шматки по ЧК недавно знайшов,на вигляд як при різці метал скапує притяг одного до хати зараз відмию і захвотаю його,другий шмат гад примерз
Є місця, де тих осколків... Тільки я далекий від думки, що на авіабомби пускали нормальний метал. На танкову броню - можливо. Але точно не на одноразові авіабомби.
Бронебійні були з легованої сталі: http://commi.narod.ru/txt/shirad/404.htm Ну чого ж, питання цікаве, і по темі форуму. Так що чому б не обговорити?
Письмо счастья.Пан К до такого нездатен-вибухивка дорога,то вин биии продав за груби гроши.А на дорогу оту сливку би поклав(що витер зламав)а коли автивка зупинилася щоб убрати дерево з дороги -топором их усих.А автивку продав би на разборку.
То Васілій Тьоркін ними стріляв: "Трёхлинейная винтовка На брезентовом ремне И патроньі с той головкой, что страшна стальной броне" )(
Бронэбойни були и из вальфраму-я Громову подарував и сказав що вин не взмози поламати-зламав 3 молотка.
У звичайній ситуації - так. Але ж я написав, що він був злий за раніше викрадену кришку з ящика. Навіть вибухівки не пошкодував. Зовсім. Від автомобіля тільки передні колеса лишилися.
та фігня той вольфрам. виколупав сердечник з кулі та хтів як керно використовувати. рази три накернив та і викинув, затупилось
То китайський був-Сашок напильником питався заточити.....гранэй не стало.Бо я не з кули взяв а 20мм иерикона.