так раніш ви і гаманці та телехфони з окулярами в людей відбирали. а зараз мать до вас ніхто не приходе тому ви чемним і стали
То мать Ви плаваєте, як холодильники ламаються. Як понесе із гір у Чорне море то і вандалізмом займетеся))
Ви мене мать з кимось переплутали,я до ваших холодильникив видношення не маю,а як ви по ночах плаваэте,то купить памперса.
Років з 20 не було таких "теплих" днів: ледве піднялася температура з 16 до 13 морозу і знову пішло вниз. Ще спасає те, що знову захмарилось. Нічні морози бували і понад 30, але вдень - як правило не більше 10.
Шановні друзі та колеги! Вітаю зі св'ятами та новими враженнями від зимного стану. Вибачте шо переймаю, але на даний час я потребую допомоги по волонтерському напрямку. Вільних грошей менш ніж 100 гривень. Але, я вважаю що до 11 січня я зроблю все, щоб зібрати, придбати та відправити хлопцям те що треба. https://reibert.info/threads/neobxodima-pomosch-vms-ukrainy.676788/#post-7606136
Зі святою неділею, камради! "Розкажу я тобі одну історію, Альошенько"... (с) Якось у пана К. вороги вкрали кришку з поштового ящика. Розуміючи, що вони можуть повернутися, він ужив заходів до захисту ящика. Дивіться, що з того вийшло, і думайте, чи треба гратися сірниками на вулицях Олександрії. http://ifun.ru/view/225650 З.І. Хто автор відео достеменно невідомо, думаю сам пан К. і знімав з даху сусідського будинку.
Таке ощущеніє, шо Ви до Олександрополя тільки но прилетіли десь з Ямало-Нєнєцкого автономного округу, де -40 нормальна погода, а -19 то є тепло
тоді кажу. треба два ножа. один такий собі живопир а інший колодач. малюнки зараз відшукаю щоб було зрозуміло про що йде мова
На днях буду робити собі ножик.то і вам викую.Завтрі тре зробити своїй принцесі будиночок для ляльки.Бо купити не є реально.Якраз на всю пенсію.
Чогось згадав як я з дружиною влітку 1996 року був у Судаку. В мене чогось постійно запитували котра година. "Скажите, а каторый час, а сколька счас время". і я чемно відповідав:"без четверти десять", або "половина пятого", і трохи згодом, у спину: " по Київському!" Треба було бачити їхні мармизи.
я незнаю і де ота ямало-ненкія знаходиться а тим більш не був там і нехочу. а що до тепла то я казав що у хаті тепло а на дворі так, дійсно троха зимно. от зараз вже -16, що буде вночі незнаю а тим більш коли буде світати бо то сама холодна година у добі. отакоєот. а ви кажете