Ой вибач брате......тіжко ховати.ай хоронити.товариша свого.що йшов боронити.свою Вкраїну,і її Волю.Щастя і Долю.СЛАВА!СЛАВА!СЛАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Піду я від Вас_всіх.во!<тимчасово>.в <нескажу куди>.мать в.......!даунфайтери,ци Опр..-шкі))))).нО!не відрікаюсь)))))))))бобраніч брацця.!
Понапеваетесь все и пириструляете друх друха! Та ладно если сами пириструляетесь, - а вдруг кролика падстрелите! Шо тогда?
Доброго ранку панство. Оце вийшов на балон перекурити, на градусніку -15, маленький сніжок. Строю плани куди себе подіти сьогодні і чим зайняти, бо третій день байдикувати валяючись на дивані і бряцаючи дверцятами холодильника - це вже занадто!
Та не спішить, просто поки десь заховайте так щоб канцерватор не знав. А потім коли скінчаться пріздники,я напишу куди відправити, -якщо я на місцевих металлоломнях не знайду то мені ще потрібен буіть свінець та ще дещо.
Аж ппроснувся на роботі, конкуріруюча фірма нподарунок зявилася Ж Як печатають тпа дивляься на цих планшетах йо,, подарюна.. Пипець куплю ноутбук або поміняю наммМмг км 38 схп
От ви блін хитрий! Нубука вам потрібно рабочого а карабін хочете впарити кастрований! Так не піде! - За кастрований карабін могу подарувати кастрованного нубука!
Хай йому грець як вони печатають тут пальцем фіг напичатаєш а вонми з манікюром печатають шо строчать н
В неділю зрання ? А що ж то за робота щоб в у вихідний в начальника в кабінеті на дивані валятись за компом?
Всих з наступаючим Святвечиром-готуйте великденни шподни и свитки з китицями,швендри з оленями ,шкиряни постоли.У нас холод арктичний-15,сниг вимерз,то зелена мабудь загинула....
Посмиявся на славу.https://reibert.info/threads/pomogi...-ehmblema-na-kaske.711793/page-2#post-7603670 Тай поглумився трохив.