Нарешті привітаюсь! пропав нет,млять, Вітаю Всіх! з НР! здоров'я,дєнєх,хабаря(мішками) ну і як же без цього -великих %
Доброго дня. Сьогодні ледве завівся, довелося акуму з УПСа тягти до машини. Снігу сантиметрів 4-5 натрусило і все, ну хоч трохи прикрило жито на городі. Синоптики за тиждень обіцяють потепління.
ну то тке, то життє. хоче людина у балії з водою на дворі полежати? то чого ми маємо бути проти цього.
Взагалі-то тепер я згоден навіть у Ріо мотнутися, там зара саме літо почалося)) Чи може, пане @casio, давайте у Перу, там для українців безвізовий в'їзд) Вишиванки такі як у нас, перуанки українців поважають, та й кока росте вільно у горах)))
та ці синоптики оно до 25 обіцяють на цензорі, а на сайтах про погоду пишуть що з понеділка вже буде майже літо, тобто десь -3-5. отакоєот. а ви кажете
Погода до 7 січня передбаченню не надається. Можуть бути будь-які сюрпризи. А з 7 все стабілізується (січень нібито повинен бути відносно теплий і без опадів)
ці ще не помилялися http://www.wunderground.com/ Субота 01/02 -12° | -15° Похмуро 0% / 0 мм Неділя 01/03 -11° | -16° Невелика хмарність 0% / 0 мм Понеділок 01/04 -8° | -13° Ясно 0% / 0 мм Вівторок 01/05 -5° | -7° Снігопад 50% / 2-3 см Середа 01/06 -2° | -7° Снігопад 50% / 2-3 см Четвер 01/07 -3° | -7° Переважно хмарно 20% / 0 мм П’ятниця 01/08 -1° | -3° Снігопад 40% / < 2 см Субота 01/09 1° | -5° Снігопад 30% / < 2 см Неділя 01/10 -1° | -3° Невелика хмарність 10% / 0 мм Понеділок 01/11 2° | -2° Невелика хмарність 20% / 1 мм Листя коки жують(це дозволяється законом), а от варити з нього будь-що уже кримінал.
та я б залюбки, але коли якомусь пану "картинка" в купі не сподобаеться (он, пану К худорляві одразу здаються анарексічними -))))))))))00), що тоді робити ? отож бо і воно ... (сказав і пригнувся, бо в топіку сокира просвистіла )
А шо такоє , га ? Чого за свої гроші тре брати те шо дают , а не те шо хочеш ? Вже пора від совкового обслуговування відходити , і обслуговувати клієнтів за світовими стандартами . Бо дівулю накормив , напоїв чи заплатив по тарифу , а є неї споднє чорне і мо ше й не пране і смердит ставридою . Ні я такого не люблю , тре шоб свято було , а не траур . На вулиці сьогодні був ? Я он щойно ходив до криниці по питну воду ( технічна із крана в хаті біжит ) , йти десь 200-250 метрів . То поки витяг 4 відра , рукавиці трохи намокли і примерзали до корби , потім коли тяг бідона на тачці до хати то тії рукавиці примерзли до ручки тачки . А ти поважній людині у віці таке радиш , соромно повинно бути .
ну по перше ти як ото у дівках та їхній білизни нерозбирався так і не розбираєшся. а те що ти їх шукаєш в осередках культури які знаходяться чи на вокзалі чи на ринку чи ще десь через те що там дешевше і тобі такі трапляються то це тілько твої проблеми по друге. на дворі вже був. бо у своїй хаті живу тож мушу по справах виходити на дівр, по справах то по справах а не у вбиральню, в мене вона у хаті. так на дворі морозець невеличкмй але нічого не відморозиш якщо не спати під пльотом. отакоєот