є підозра чий то клон. та він і сам проколовся коли почав розповідати як та що тут було 5-7 років тому.
Heil Панство! Новий Рік, Новий Рік! Бажаю щоб Ми (Копарі), іноді , проводили свої вихідні зі своїми близькими на тих пляжах де ці хфото було зроблене! о. Гранд Кайман (Тартуга). Тай зустрічали Свою старість, як ця бабця, котру моя мамка сфоткала 3 роки тому. (бабця вааще не у темі, буває... )
Так то ж відоме місце де Генрі Морган та його послідовники мух били золотими піастрами - то ж нема нічого дивного шо там навіть літні люди бігают з металошукачами . Так що хто з наших фанів пошуку та копарства туди попаде - то всьо , розчиниться в атмосфері скарбів ! Ото буде смішно спостерігати коли трапиться як в мультику
тільки що взнав.... знову похорон з війни буде в мому місті............ Йо.ан.й ..... триндець. Назар, Назар.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. да бля шо за нах.....................................
.............................................................................................................................................. просто нема слів.................................................................................
Доброго ранку! А в нас -18. Я ще вчора помітив, що щось не так. У вечері горілка аж тяглася.... А воно от як... мороз...
Доброго ранку панство! Всіх з першою Шабатною Шуботою в цьому році. В нас сьогодні -14, сонечко, вітру майже немає. Після святкування Нового Року здоров'я нормальне, голова не болить, чого і вам всім бажаю!
Ранок -19°С. Сонце, сніг. Бррр… То я ж її і п'ю потроху, он уже кілограмів 7 лишилося а було 9.6 здається Тю в Києві то називалося МУРБ — міське управління з реконструкції та будівництва. Командував тою конторою пан Мантула і ми весь час щось примантулювали-мантулили-замантулювали