Підсумок на вечір: Пів-відра горілки, пів-кіла мандаринів, дофіга сала, салати не рахував. Кохана горілку не п'є. Мені доведеться піти на рекорд ПС: @NIA сусіде, в тебе закусь є якась крім сала та салямі? Може «дохтурська»?
так то - нормательно люди зара не бухають, як привчала кацапня согодні з родиной поїхали на острів Хортиця, традиційно, після нового року набираемось сил прогулюючись по "колибелі запорізького козацтва" так ось що я вам скажу, панове, народу цього року, на моє здивування, було дуже багато ! пс якось приёхав до мене знайомий з Київа, каже, поїхали на острів, пиво поп*ем. я йому, в нас том не пиво п*ють а не веліках гоняють от таке от, а ви кажете ...
Оце прочитав Вас, і сам пішов до холодильника. Горілки вже не буду, а от пивка з оселедчиком свого домашнього посолу пляшечку-другу потягну!
Доречі, пане К., ви з "гостєй" вже повернулись, чи до сих пір сидите за столом і господарів об'їдаєте?
та вже всі посходились. тєжко. наче і їв мало, але усе хтів скуштувати тож і живіт як бубон та і дихати якось важкувато. тож мусив трохи зайнятись фізичними вправами та поколов троха дрова, більш захоркався ніж воно допомогло(((. отакоєот. а ви кажете. що до того хто та скілько їзв так то не про мене, я полюбляю гостів. гарні гості то гарно.
а там вже м'ясце мариноване у різних винах та горілках, та фаршироване різними начинками. можна і цілою тушкою запікати або шашлики пекти
Хай Новий Рік несе дива. Нехай згорить,дотла,Москва! І ще б нам,дуже повезло, Якби застрелився х-ло! А ще,у наших ворогів, Хай ріки вийдуть з берегів! Хай газ по тридцять, нафта двадцять, Хай,москалі,повеселяться! А нам,щоб жити без війни. Щоб снились кольорові сни. Щоб,кожен украінець,брат! Щоб рід помножився в стократ. Ми стали вільними віднині, Здобудем Славу Украіні! Щоб зникла,з влади,вся холера, А став новий Степан Бандера!
Доброго вечора вельмишановна громадо,з Новим роком Вас,щастя вдачі,здоровя та всіх достатків і здійснення бажань в цьому році і саме головне мирного неба
Закусі повно місокомбінат в кінці меї вулиці,рекорда не бийте ,пийте не чарка в чарку а по пів і через раз і не самограя у ту що я пересилав,Ви нужні нам з здоровом вигляді
Звісно гості - то є добре бо вони приходять з гостинцями та подарунками , а декотрі ще й досі своїм коштом ремонтують мою ( батьківську ) автівку аби я став високо-мобільним та не просив чужого залізного коня чи не бігав по таксистах . При чому то всьо їм в задоволення бо в гаражі нас не дістають жінки , а в гаражі є всі умови за для святкування , се тобто є погріб з соліннями та старезним вином , є окрема кімната охайно прибрана та прикрашена ялинковими старими іграшками , є два старих крісла , задній діван від "транспортера" та стара але ще дебела софа , є стіл та посуд , є буржуйка та чисто заметена та зволожена підлога . Отакоєот ! Так шо гості то завжди добре , а інколи ще й дуже корисно та вигідно .