Як Всім файно). Я з 7.00 на роботі тут всі з Нового року по кутах з похмілля стонут. Мені не то , цього хулімета танка мало щоб 9 тіл порозганяти по домам ( 4 вже віправив).
Все свято почалось!Коньяк ШАБО,маДАринки,пьяний пэрсонал-все як завжди!!!!Начальство видпочиваэ!Тэперь тут вид мене все залеже!
Помилка! Пан К. не "...он вам все по полочкам популярно и разложит", а "...он ваС все по полочкам популярно и разложит". Ось так буде історично справедливо.
Провів старий рік (зроблено) Зустрів Новій Рік (зроблено) Привітав знайомих, друзів, рідню, комрадів (зроблено) Зустрів Діда Мороза, відібрав подарунки для своіх діточок (зроблено) Привітав свою жінку (зроблено) Розпочав новий рік "цицькатою п*ятницею (НЕ ЗРОБЛЕНО, ) що то за ретро-тьолочки гаяваспитаю пане corbie ?!?
Львів після 0.00 тишина). Десь тільки 2 жалких салютика десь 0.30. і то далеко. Ні криків і всякої х..і Як років 4 - 5 назад. Якщо чесно то ця тишина мені більше припала до душі).
Вітаю друзів з Новим Роком! Ми зустріли файно,похмілля ніц не всі,бо поки прочітаєш що накнопали то і в баню ходить не тре в Вас перше місце де де там на расіє на лосевому пасовиську
У нас теж тихо було. А років 2 чи 3 тому небо розривалося від салютів. А вранці ходив вітати одну людинку[], то ніби зомбі-апокаліпсис: ні душі, холодно, сніг, і тиша... Класно взагалі.
Не в обіду ,що Ви пили на Новий рік? Фантазія в камрадів ,що настій підняли на 120%! ( після пяної кантори - день починає налагоджуватись).
Зустрічали НР на Бородку, там пару разів бухнуло і все. Доречі, по місту "вибухові прилади" не дуже продавали, алеж в єпіку (сьєпари іпучі) прилавок бупв повний _(((((((
Відсвяткував добре,в місті був концерт(начебто Сердучка приїджала),пив мало бо був з подругою.Завтра на працю(((А хочеться на копПіду мабуть в Ж.Т.А побігаю