Там на одній алеї мене часто перестрівали руді білочки. Сьогодні для них вже було запізно - то просто засіяв горіхами ту місцину. http://vitushkin.livejournal.com/242805.html
Доброго новорічного ранку панове! Іще раз вітаю всіх з днем народження Степана Андрійовича, наступившим Новим Роком та п'ятницею!
З п'ятницею будьте здорові! Дніпрові кручі вкриті тонкою білою ковдрою, -10, тихо. Вночі феєрверків майже не було.
Вітаю всіх з Новим Роком! Як ся панстпо мае??? Свято починається, Столик накривається, Сальце нарізається, Закуска розкладається, Пляшка відкривається, Чарка наливається, Тостик промовляється, Пісня затягається, Хтось добре нажирається, Зранку прокидається, – "Довбня" розривається, Росольчик випивається і знову починається...
В нас -12, трохи виглядає сонечко, вночі притрусило сніжком. Дружина підходить і питає чи не болить голова, бо в холодильничку є заздалегідь прихована пляшечка пива. Зазвичай вона на другий день після вживання мною алкоголю бурчить, а це думаю з чого б це вона мені про пиво в холодильничку нагадала? Інтуїція мене не підвела. Має прийти в гості ТЕЩА, шлях би її втрапив, і дружина підлизується до мене щоб не бурчав.
з новим роком панове.-6, майже непомітний сніжок на дворі. збираємось у гості. треба ж і там усе скуштувати самчненьке
Зараз в тих, хто не встиг похмілитися, мізки перевернуться, а в кого не стійка психика, то тих можуть навідать білочки. Зря ви оце так ....