Доброго ранку! З Новим Роком! За вікном -10°С, сніжок, п'ятниця А в нас цього року тихо, без салютів. Якось не до святкувань…
Блин еле до роботи доихав-транспорт ще святкуэ.На вулицях пусто ни людей не машин.Каток працюватиме писля обиду.Та велком,бо мени сумно.
(гикаючи вбік) — Ви не самі, нас ……… скільки-то там мульонів ПС: огірки у власному маринаді — найкраща вранішня кава на сьогодні)))
Доброго ранку! Вже попрокидалися? Чи ще не вкладалися? Тоді хвілософська загадка, пан К. такі любить. Сказав свояку що сьогодні день народження Бандери, той обізвав мене фашистом. я запитав його чи знає він хто народивсь 20 квітня? Свояк відповів - Гітлер! Так хто з нас фашист?
Цинічно, по-бандерівськи, з мотивів кричищої неповаги до рускоценностного суспільства - пробігся парком. Вночі сніжок присипав траву.
А пішком пройтися? Скільки там того міста - колись з вокзалу до дослідної станції, чи від Сторожинецької автостанції до котрогось з вокзалів тільки так проскакував.
Доброго ранку Україна, оце і всі шо залишилися після Нового року і не випали в осадок ? Я думав шо в нас набагато міцніші люди.