Шалом, хунта. З Новим Роком та з п"ятницею! Снігуроньку поки постити не буду, бо за столом. Спочатку різдво, а вже потім все інше.
ловлю на слові. от потепліє троха то повезете нас з дядьком Вітром поселення КР піднімати. а те що то від вас далеко то вас за язик ніхто не тягнув. отакоєот. а взагалі з наступившим панове
Героям Слава! Кацапьйю олівьє з водкою стає поперек горла, коли дізнаються що 1 січня 1909 року народився Степан Андрійович.
Ага! Також хочу пана СВ на коп витягнути. Але якщо Вони, пан СВ запрошують, то запрошення відхилити - вище моїх сил! Їду! Зі святом!
Я з дніпропетровськими жидами від Бєні Коломойського на одному футбольному форумі сварюсь. Вони Андрійовича не признають.
Вітаю шановне панство з НОВИМ РОКОМ! Шоб ви були здорові,щасливі,багаті! Миру та злагоди на нашій землі! Кожному лантух та ще й маленька торба від діда Хабаря. Вот...
Это вам надо в личку гражданину Консерватору обратиться.Он человек творческий-митець по нашему,он вам все по полочкам популярно и разложит.Партвейн мы не пьем - у нас Крым марсиане отобрали,приходится коньяком импортным давиться.
В красной шубе, с красным носом, Дед фигачит по морозу.В шапке,с палкой и мешком, и с бухим Снеговиком.Рядом кролик на коньках и Снегурка на рогах... Новый Год стучится в двери, Открывай ему скорей! Разный сброд стоит под дверью? Вызывай ментов-друзей!!!
ну відкрили.шварцльозе-вперід!в багнети!СЛАВА!СЛАВА! і де же ж той збрід,за клуню куфайників та москалів!Бандера родився і так заповів!!!!!!!!!
Это у вас проффесиональный интерес или где? Просто представил шо у вас на ёлке висит в качестве игрушек, и как-то вроде даже жалко кацапа стало...
Вы с ним поаккуратнее а то из соседней темы спугнули ! Может это останний москаль ! С наступившим всех ! С огромным УВАЖЕНИЕМ к форумчанам Сергей