Та заєднався я з цим нелегким навчанням. Про те нарешті вже довгоочікувані канікули до 18 січня. а там знов
Доброго всім вечора Вітаю всіх з наступаючим Новим Роком та бажаю мирного неба над головою,здоров"я та всього найкращого
ЙОХОУ!!!!!!! усіх дітей повідпровляли відмічати десь новий рік і будемо вдома в двох, у тиші та спокої зустрічати новий рік.
Оскільки я Ej! Nalej!, то пропоную всій хунтожидобандерівській-будньопобуткопарівській чесній кумпанії, налити келишки , і провести старий 2015 рік. Нехай він із всім поганим іде собі в історію, а новий 2016 прийде до нас тільки з радістю, здоров'ям, удачами та здійсненням всіх наших мрій! Гарних нам знахідок! Сам п'ю - всіх запрошую!
Хлопці, вибачайте, що останнім часом рідко з"являюсь, думаю скоро виправлюсь. Всіх з Новим роком, щиро бажаю, щоб всі ваші мрії здійснились. Кожному по внучці, танку, монетто, а кому потрібно, то і кальоса.
Так вам повезло что у вас сестра в Канаде . Я там был однажды - страна мечтаний , особенно север . Я хотел бы там жить .