Все! пішов я в баньку а після салати робить,чорти їх забери з морозилкі дістав маліну,смородину,груші, полуницю,крижовнік. варення зроблю і кампотів наварю Спарті теж св'ятковий стіл зробимо
Блин... Перетопил в доме, с этими морозами... В доме +27. Теплые полы как паровоз - с утра хрен разгонишь, потом- не остановишь..
З наступаючим Новим Роком! Комради! А де можна придбати Кримськотатарський прапор? Наступного року хочу його в автівке возити поруч з Українським!
Це шо пане К цим відео підколи Старого і Похабного , га ? Шо буде на Новий Рік рятувати кійовських жидів від ядухи .
Не поверите- на кухне можно только пролететь над полом. Ноги отгорают. Если покажусь на кухне женщинам- меня больше не будет ни где...
тю на тебе. до чого тут це? мені просто дзідзьо одобається а це в нього новрічна пісенька. ти ото сусіде всюди щось не те бачиш. от зара пан Кран побаче та почне тебе лаяти
Таке , я бачу те шо мені доступно побачить . На цьому відео Новорічна Ніч , і швидка яка в цю ніч працює . Старий теж писав що працюватиме на Новий Рік , а працює він водієм швидкої . І знаючи ваші відносини - ну полюбляєте підколоти один одного іноді навіть дуже коварно . То зробив висновок , шо це пан К так підколов Похабного - шо мол я святкуватиму , а ти працюй .
С чего бы??? Надоедает, когда Вы с Похабычем красными труселями меряетесь. А в остальном - все в поряде. Я ж не Макаренко...
Доброго дня, панове! З наступаючим Новом Роком! Нехай буде мир та злагода в наших домівках!Щоб сім"ї наші процвітали - тоді й "розквітне наша Україна"! Любові та добра!
Вітаю з придешнім роком присутніх всіх!і великих,і малих)))))))).шось забігався та ледве прочитавім накнопане.та то нічо.в нас-2,ясно.так шо можна сезон не закривати)))))).а так надіємсь на три приємні речі сьодні вночі-настання ПЯТНИЦІ,НОВОГО РОКУ І.......??????КЛЯПСИДРИ на воротах кремля!!!!!!!!кажуть-бажання збуваються.такщо загадуйте!а я по пять хвилин на першу-візьму 0.5+0.5,і відвідаю тих друзяк,хто ше буде на ногах)))))))))заодно прогуляюсь після першого столу)))))))))))).п.с@Скаженому Колгоспнику-вітання в кубічному степені)))))))))
Вітаю всіх з новим роком до якого осталося зовсім трошки. Хочу побажати всім щоб всі проблеми, негаразди та незгоди лишилися в минулому році.А в придешньому році вас чекало тільки хороше і приемне, і захоплююче. І ще одне всім в цьому році бажаю знайти щось цінне та дійсно цікаве. З НОВИМ РОКОМ!!!
Доречі в наступному 2016 році, місяць січень нас зустрічатиме одразу п'ятьмома п'ятницями-цицькатницями, п'ятьмома шабатними шуботами і п'ятьмома неділями! Таке дуже рідко бувує
так там, від моменту повертання крану, до моменту зміни температури проходить деякий час, чі два, чі три часи, в залежності від глибини залягання теплоносія
Теплый пол- как паровоз! Сначала- хрен разгонишь, потом- хрен остановишь. Отакая вот ... малята. А краны стоят... На максимум. Просто топлю дровами, и теплый пол работает как энергоаккумулятор! С вечера накачал температуры в бетон- всю ночь тепло! А с морозом не расчитал днем!
Оце вы даёте !!! Где ж такой морозище -31 ? Сегодня даже на северном полюсе полтора тепла , ваш друг Санта Клаус на полюсе гуляет и видать вам надул мороза . Всех с наступающим праздником !!! С Новым Годом !!! Даже тех , кто безапеляционно и невозмутимо выносит вердикт по факту определения статуса новобранцев , называя всех несогласных и непонятных ему "коммуняцкими прихвостнями " да "засланными кизячками" . А ведь праздник весёлый и сказочный , и отнюдь не все кто горлает "Слава Украине !!!" и демонстративно носит вышиванки та портки с тризубами - являются истинными патриотами Украины и украинского народа . Деда Щукаря помните ? Вот таких сегодня преобладающее большинство . И последнее , на вопрос о принадлежности Кубани и прочих крымов да лугандонофф - я вам , господин хороший Консерватор , отвечал вот такой картинкой - обратите , пожалуста , внимание на всю северную часть полушария и сами увидите чья там земля . Слава Украине и украинским Гкроям ! Будьте счастливы , могучи , нэпохытни , едыни та нэдилыми !