С днем Панове , -8 , снега нет пока , настроение праздничное . Поздравляю Всех с Наступающим Новым 2016 годом . От себя желаю здоровья и счастья Всем !
Доброго ранку ! Доки роблю кофа, ось вам веселий анік: Три роженицы в роддоме-украинка,полячка,русская-одновременно родили сыновей,в переполохе малышей перепутали,что делать -не знают.Решили позвать отцов,чтобы те разобрались.Папы пришли,смотрят на новорожденных,украинец тут вскрикнул:»Слава Украине!» и один малыш вытянулся по струнке.Украинец забрал этого малыша,поляк молча подошел и забрал другого,тут русский возмутился:»А чего это ты этого взял?Может он мой!»На что поляк ответил:»НУ НЕТ!ЭТО МОЙ!Когда украинец крикнул:»Слава УКРАИНЕ!»,-мой улыбнулся,а твой обосрался!»)))
Вийшов на города, подовбав ломом трохи. Треба чекати поки розтане. Хоча сигнали зараз чисті, гарні, як ото „джинглобелзи“ у кіні. Але копати не виходить — тіко пікать. А вчора як вивозив сміття, таке поле побачив — стерня і купи гною, якщо гній на бік відкинути, то на тому місці можна буде копати без лома
Вітаю панове. з наступаючим. тепло, затишно, сонячно, на дворі троха інакше але все єдно не така вже і зимно, -5 чи -6, недобачаю((
За останні 70 років в цьому бородатому анекдоті поляки явно набралися мужності. А так було колись: Народили німкеня, полька і українка. Дітей теж переплутали. Прийшли батьки, великий німець крикнув "Хайль Гітлер", малий - витягнувся в струнку. Німець забрав свого, українець - свого, поляк запротестував. Тоді українець відповів: коли німець крикнув, то українець міцно стиснув кулаки, а поляк - всрався.
Вітаю з наступаючим Новим Роком ! На вулиці прохолодно -10 , похмуро і тихо , сніг не йде . П"ю мезим і їм супчики - трястя наївся мнєса на свою голову раніше ніж треба . Ось сьогодні Подя виклав свою нову роботу , мать так вітає з Новим Роком ( хоча у всіх інтерв"ю Митець каже шо соціальні мережі він не признає і то хтось інший пише ) І мені сьогодні прийщло вітання від Госдепа , поділюся із вами також . Печиво теж прислали .
Шановні камради!Всіх з НОВИМ РОКОМ!Нехай рік мавпи принесе кожному копарю по такому кладу,як на фото,Наша земля дуже багата,треба трошки покопати,здоров я,миру,та удачі! На вулиці -5,але відчуття наступаючого зігріває... Изображения:
С наступающим Новым Годом! Вот уходит старый год Пусть с собой он заберет Все невзгоды и печали Секс в котором не кончали И скрипучие кровати Головную боль не к стати! Ту любовь, что без ответа Снег, что выпадает летом. Дятлов, что нас долбают Пусть с собой он забирает! Ведь уходит старый год!? Ну и хрен с ним Пусть идет!
Вітаю всіх з наступаючим!!!!Нехай принесе миру на нашій землі.Камрадам .гаманців вагітних.без загрози*викидиша*.Може кого обідив.прошу вибачення.Зустріим Новий рік гарно.з усієї сили.але не бути схожими на мавпу.СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!!!!!!І нашим воякам слава!!! Пі.СІ.Прийду вже 1.01.2016.Ведіть себе чемно.Пішов добувати груші з під снігу.
Вітаю всіх з наступаючим Новим Роком! Будьте всі здорові, грошовиті, та нехай буде удача у всьому. А дідусь Мороз може нічого не приносити. Головне - нехай нікого не забирає. Хіба що одного мудака, щоби ми могли нарешті дати ствердну відповідь на щоденне запитання пана Ігоря-Кота. З Новим Роком, хлопці та дівчата! Ні, за корпус не знаю. Думаю, десь на танкоремонтному заводі. Там цього гуталіну.... А оце зробила моя (разом з малими):
Всіх з наступаючим Новим роком! Бажаю всім провести його з користю для себе, для людей, і для України незважаючи ні на що. Ура!