Хитрый вы - думаете подловить на невнимательности ? А уже нет её - здулась .https://ru.wikipedia.org/wiki/Кубань_(хоккейный_клуб)
всьо ясно. ані питань ані чого іншого немаю більше. вердикт ясен. дитино! вчи історію та роби висновки! кубань не колишня наша а майбутня. вернемо усі землі які кацапня собі підгребла. та ще і на гроші поставимо кацапів. неподобляйся СЕПАРУ похабичу та іншим камунякам з його зграї, бери приклад з вчителя @Артания , він поганому ненавчить
Погуглил и поржал . Пришол к выводу что наверное нужно заканчивать эту фразу словами "... учите иностранные языки , иначе хер найдёте работу за границей !"
Бля... Ладно, бросите муйней заниматься- присоединюсь. Пытался перевести разговор в тему Новогодних сисек- так "Флаги нам красные сняться". Ушел "спать". У меня жена молодая!
Що буде у майбутньому ми не знаємо. Та й ніхто не знає. Тому ми можемо обговорювати лише минуле і теперішнє.
Ну так,їм поза клунею вже надгробки спорудили,як поскаржаться? А хто не лікувався,той і досі жиє. Якосьтаквиходить.
то лише початок, та і мало ще поставили. а хіба то я винен? я собі отого СЕПАРА не чипляю і не згадую про нього. то він постійно хоче мене чимсь зачипити та образити. а що до цицьок новорічних то ось вам.
С вашим авторитетным мнением спорить и несогласиться трудно или опасно ? Читаю тему и всё больше думаю что тот кто не признаёт права собственности Украины по пунктам кубань , ставрополье , крым , белгородщина и другие регионы - тот не может быть копателем . Ну так тому и быть , согласен - птн-пнх , птн-пдр , уральские пильмени - то украинские вареники со смясом , птн-вск ( верни сука крым ) !
Чому ж не може? Цілком може. Тут більшість присутніх копарі, але далеко не всі. Є також гешефтмахери, реконструктори, просто любителі історії... У кожного своя думка відносно кращої моделі політичного та державного устрою, державних кордонів та всього іншого. Окрім меж України, які мають відповідати як мінімум межам 2013 року. Тут думка єдина. Але не буду продовжувати, бо то розмова за політику. Таке в цій темі не вітається.
Всю чесну жидобандерівську хунту з останнім днем 2015 року! Нехай все погане залишиться у цьому році, а весь позитив перейде в наступний! -10, тихий морозний ранок, снігу немає. ...ну і рибний четвер звичайно:
....Якщо цікаво, знаю місце, де таку можна взяти в користування.... 1 км від моєї домівки, даж можна покерувати важілями, отакоєот. може знаєте де по ціні металалома голий корпус можна придбати до Бтра?
Всіх добродіїв з наступаючим Новим Роком ! Успіхів та процвітання в Новому році. У нас сьогодні -9 , маленький сніжок пролітає, так шо "політ нормальний". Сьогодні хоч і не пятниця, але всеж майже пятниця поскільки завтра вихідний день, тож я так розумію п.Бек вже почав виставляти гарних Снігурочок...