хлопці а в кого мо є гамнастьйорка та галіхвє з пілоткою. 54 розмір 6 зріст. і чоботи теж треба. якщо в когось є то візміть, хочу туристів полякати у карпатах.
та що ж ви за люди такі? вчора жахливим обізвали, сьогодні обізвали. завтра хто так назве мабуть пику натовчу. та і не такий я жахливий, я знов вуса відпустив та чуприну, а маківку поголив. тепер чекаю хто мені шаблю подарує.
Шановному т.Л.І Брежнєву.безкоштовно.Всім іншим камрадам по 5 копійок.за єдин люверс(а щоб різець не сипався.пляху.Розіпєм разом)
Ми всі земляки , он з Консерватором сусіди . То тепер ясно до Альйоша , а то пишуть що він у Первомайську . І то мать мАнеТТо із золотої турецької галери , яка десь затонула в цих краях .
Тут не поміститься, киньте адресу свого поштового ящика, то я відправлю. Або ж трясіть Консерватора, у нього є.
Ніколи не було проблематичним таке питання.Боюся.що залишиться без голова.або прибю.Руця тріхи важкенька.та і нерви в останній час здають.Все важче стримувати себе.А руці так сверБЛЯТЬ.повідкручувати отаким *шпіцеялістам*все на світі.Ех
И я теж пидгледив старий плян(бо полюбляю це дило), пан casio писля збору 26\06 треба Вам запрошувать усих до копу,на збори, шукати мегараритетибо сподиваюсь знайти хочаб на ото пив колеса,лиру, тигра, онучку з сомиком,та таемний лех консерватора