Дякуємо, і Вас зі святом. Зараз з"явиться старий буркутун, то готуйтеся відповідати на каверзні запитання.
Не знаю, не читав. То писав колишній підводник у ЖЖ (блог, чи щось на кшталт того). У нього чимало таких веселих історій, цілий цикл розповідей під назвою "Акулы из стали".
вітаю. тож постає питання що ви за один? розповідайте скоріш щоб ми знали як з вами поступити. ну тобто альбо тут залишитесь альбо за клуню.
Так, я вже найшов ту розповідь та почитав. А я писав про ось це: http://artofwar.ru/l/lomachinskij_a_a/text_0010.shtml Правда чи ні - не скажу, але пише цікаво.
Я один , и лучше останусь тут - мне у вас нравится , комфортно и весело . Только страшновато - если нету пока достижений значимых в копе и стоящих внимания продаж "поднятого" , то не прогоните ?
ну одне вже вияснили, копарь. підемо далі. звідки ви, тобто континент та країна.а також політичне кредо.
а той камуняка що тут? най вале звідси, тут чесні люди збираються,а він своєю присутністью усі статистику псує. а що саме ми святкуємо? я наприклад 31 грудня новий рік а 1 січна День Народження Провідника. а ти?
а що робити якщо то правда? поки він не вибачиться та несплате мені компенсацію за моральний та мої душевні переймання то так і буде.
Вот мой континент , а политика то дело грязное и безперспективное , потому что проституция ( тоесть политика ) это элементарно взаимовыгодное вложение - кому деньги , а кому член и что самое интересное в политике - так это всегда существующая вероятность поиметь у себя не деньги и не в кармане . Вот вы имеете правильное кредо - сало никому нельзя просто так отдавать , а кто пришел забрать - того нужно наказать !
Если выяснять кто краснее, то у Вас обоих сала лет 10 вперед не предвидится. Уйдет на погашение морального ущерба местным жителям будней... Ось Вам. Не напрягайтесь.