мені цікаво с точки зору здорового глузду, він (єлектрик?) їх мазав до, чи після вкручування ? і ще питання, в нього дупа після цого не боліла
дякую! маючи гіркий опит роботи на НР в столиці, завтра після 12 годин на дорозі будуть таксисти, поліцаї і ми-103. У нас буде аншлаг...хоча останнім часом він кожні сутки.У людей нема грошей на аптеку...а в декотрих совісті.
в такому разі, він би був удостоєн премії молдованського оскару -))))))) уявляю, який був запах, коли лямпи розігрівались
ну от і зясувалось яка курва у 1987-89 роках в мене у підїзді лямпочки крала. сусіде ти втрапив і винен мені дуже багато грошів, та і не тілько грошів. так що жени прибора бо мені зараз дуже треба.
Доречі, а Вам доводилось їздити на виклик до "глотатєлєй лампочок"? Це правда що вони застряють? Тільки не потрібно радити по типу : "А Ви самі спробуйте і дізнаєтесь!"
А кое до кого,хто був неслухом и вимагав подарунки и видсотки ,а також залякував комрадив Крампус таки прийде.
ні, товариш їздив на виклик до молодої дами. виклик звучав"посторонний предмет в заднем проходе". предмет виявився вібратор. при тому включений. в квартирі була вона та два молодих полуроздітих мужика....А вібратор поліз вверх, що хірург єлі корцангом дістав))) товариш фельшер, то вони поки їхали ділилася з ним ощущєніями. спочатку мєчтала щоб батарейки сіли, а потім встала і сказала що коли машину трясе, він наченище опускається)))
Та мать мастив після того як вкручував . Мені стало цікаво в чому електрик лайно носив . Які лямпочки мені в ті роки було 6-8 років ? Це ви пане тоді жлуктили золоту осінь чи агдам і закусювали пиріжками по 5 копійок , а потім справляли малу нужду у під"їзді . Та й прилад тобі теж не треба , бо тіко лежатиме і пилюкою припадати буде . Най я його лучше продав і куплю блинів до штанги , чи ше якого спорт інвентаря .
приколів багато, але вони вже в печінках сидять .Останній прикол що па,ятаю-це виклик звучав"мерзнуть ноги, потіють п,ятки" .Коли під,їхали до під,їзду , питаю , чи квартира на першому поверсі, і показую на занавіски. які грязніші за ганчірки в автомобілі і засохші вазони на вікні. потім розказують-заходим, в квартирі на полу покотом сплять алкоголіки, а на єдиному стільчику сидить пьяний хворий похитуючись. коли фельшер йому сказала-"дайте стільчик ящик поставить" сказав-"не дам" -"чому?" -"якщо я встану, я впаду-лічіть так"
та яка в біса різниця скілько років тобі було! лямпочки хтось крав? крав! ти зізнався що навчив та сам крав? зізнався! тож ти і винен. всьо просто