То дуже дорого . Давай краще так : ти мені будинок в Бердочеві і я тобі за це апендикс вилікую ( наперед ) , га ?
Зі мною в гуртожитку жив хлопчина із славного села Верблюжка ( батьківщина отамана Григорьєва ) . То я його навчив на свою голову вирішувати проблему з перегорівшими лампочками в кімнаті . Ото раз згоріла лампочка у нас в кімнаті , а воно ніч на дворі , у магазинах нічних тіко пойло та куриво . Ото пішов я в калідор та й викрутив лямпочку і вкрутив у кімнаті - показав де мона взяти . З тих пір мій молодий послідовник ретельно викручував лямпочки на всіх інших поверхах крім нашого ( лямпочок була повна тумбочка ) . Працював він так до тих пір поки лямпочки не почали калом мазати , то він щоб помститися електрикам підпалював в коридорах загальні розетки і вимикачі і доводив горіння до тих пір поки все не вигорало і в отворі куди вставлялася розпредільча коробка лишалися тіко оголені дроти . Електрики зранку гнули матюччя і довбали стіни щоб добратися до тих дротів і замінити шмат обгорівшого дроту , на дріт в ізоляції і встановити нову розетку чи вимикач . Та й взагалі бувши студентом вув винахідливим . Ото частенько під час масових гулянь товчуться вікна іноді тими хто живе в тій кімнаті іноді хтось з вулиці чи іншого поверху заради розваги пожбурить у вікно пусту плєшку . Ну от побили вікно в кімнаті ( ото таке велике на три половинки ) , ну шо робить ? Хто більш меткіший чи хазяйновитіший мерщій біжить на загальні кухні , душеві , тоалети чи до вікон які були в коридорах та й повитягали з тих вікон шибки . Решта довбнів ночуют з побитими шибками , затулюючи вікна ковдрами , а на ранок їх нагинає комендант . Коменданша просто робила обхід і де були вікна без шибок відразу до тих кімнат застосовувалися санкції . Гарна була жінка той комендант на прізвища Щаслива , майстер своєї справи .
Маленький Коля любил электричество-ел батарейки в огомных количествах.И вот наконец прошел электролиз,зря доктора за здоровье боролись.
Ше була в нас одна постійна забава . Коли відмикали в гуртожитку електрику , то ми виходили на коридор і з лівого боку кімнати поливали на підлогу олію . Підлога була ото така совіцкий мармур - цемент поділений полосками шкла . Чого зліва бо нам туди мона було не йти , кімната була на початку калідора гуртожитка за кімнату від сходів , навпроти кухні і до тоалету та душевої було тре йти в правий бік . І рахували кіко сдудентів гепнеться на тому "мармурі" який облитий олією .
Жадный был Билл, не ел и не пил. Усё денежки копил. .... Вот и все. И не ту Билла. Жадность Билла погубила
Вітаю всіх порядних людей, хунту і камуняці остеохандроз в слідуючому році вилікувать! Взавтра сутки на панщині, тому не знаю, получиться сюди завітати чи ні. А тому, вітаю всіх з наступаючим Новим роком! Хай він буде для всіх кращий , чим цей! Кого зобідив словом чи ділом-прошу вибачення!