вот "злой"сосед нарисовался. хотя я его понимаю...не дай бог мой город бы ,зысыпало такими подарками от .......этой нечиисти!!!!!!!!! пан держись!!!!
ппц, все ж таки, треба стать сьогодні під лопату, може даже під дві насипає лайна з кацапстану неподєцькі
Доброго ранку панство! -8, сонечко світить, вітру немає. Авівка завелась нормально, счьоткі примерзли до скла і порвались. Зараз на базар за покупками до новорічного столу.
з такими питаннями пропоную перейти в пп, доки пан К не прийшов по відсотки за "іспользованіе рекламніх площадей"
ну як мінімум не заскучаєте)) до того ж вона в мене 42-го року випуску, отже по темі нашого форуму ))) А у мене замок примерз — відкрився і не закрився, поки у город їхали, кохана тримала дверцята))) потім вже відігрілися ну і плюс ВДшка помогла
отдже, в якому розділі форума будете "оформляти" тещу ??? антікварні речі, вещі до 1945г, чи відправите тёщу в розділ "тощо", для созвучія
Вітаю ! На вулиці холодно - 11 , йде дрібний сніг , вітру ніц нема . Не тре мене ділити , мені й так кепсько . Позавчора мать трохи лишку вкушав свіжини ( сусіди кабана кололи ) то вхопив мене мій хронічний холіцистит . Думав шо вже апендикс , то їздив у лікарню , виписали каблеткі буду на новий рік замість сала і мнєса їсти . І з какіх такіх пор я став жити в Бердичеві , га ? Ви шо пане К купили мені в Бердичеві будинок чи кватіру ?
тут можа поздравіть справедливага модера https://reibert.info/threads/alex-richter-s-dnem-rozhdenija.711167/page-2#post-7589465 вдруг хто не в курсі ...
" В амбулатории меня застала следующая картина: фельдшер мыл операционную из ведра со спиртом, а доктора читали книжки: терапевт Андрей «Аппендицит для чайников. Пособие для ВМФ. Лениздат 1957 год», а хирург Саша с удивлением рассматривал «Атлас внутреннего строения гуманоидного организма планеты Земля». И тут, конечно, мне стало как-то немного не по себе. - Э, чуваки, а вы точно знаете, что надо делать? - А ты пройдись по больнице, найди других! – посоветовал мне Саша и докторишки начали мерзко хихикать." З розповіді про вирізання апендициту на підводному човні.
Ялинку тре сховати в хату , бо такі халамидники як я можут її вкрасти . Колись я будучи стентом перших курсів пхався із такими самими халамидниками 31 січня зранку на хату до товариша готуватися до святкування Нового Року . Йшли ми повз генделика , глядь , а на вулиці стоїт ялинка з прикрасами - виносили мать шоб в теплі не почала осипатися . То ми її хвись і поцупили разом із прикрасами , гирляндами і дощиком - отакоєавикажете .
в нас 2 ялинкі! обидві прикрашені сусід у віконці стереже а щє під самимі ялинками два сюрпрайза а щє отримав посилку від пана Бека, щіро дякую! як раз те що не фатало до новорічного столу
Я відмовляюсь.вона для мене трохи підстаркувата.В мене теж.колишня теща була зразка 42 року.На роботі мужики казали:Впердоль її.Їй було 4о-42.а мені 21.Та стара вже.А треба було впердолить.(щоб аж бульби з носа вискочилм).і був би *золотим*зятем.Де мої 20 років?