Всих з наступаючим.На вулици датчики показують -5.На вулицю ще не виходив,потик сальник на циркуляцийному насоси всю ничь миняв.Пью каву ,прибираю,збираюсь до дому.
когда у меня была радость! я заказал музыку по всем палатам. а взрывать петарды и фееры...не решился...нагрузка на акушеров..а ,вдруг они все разом и родят... нафиг оно мне...стать крестным всех я не решился бы.пан громов как врач меня поймет.
всім доброго ранку. надворіхолодно… Тобто у мене є ще один сусіда з форума, до я кого ще не дотяглись мої загребущі руки?
Доброго ранку, панство!-4, холодно!Чи незвично!? Пана Громоффа з найкращим моментом в житті!Це незабутній момент, який описати словами неможливо! Три роки тому в цей день народилося і моє Маленьке Сонечко! Час пройшов так швидко, вже три роки....!
Слава Україні! За бортом -7. Сніга ніц. Останній день на роботі у цьому році! Завтра вже у відпустці! З чим себе і вітаю!
так вже, як другий день ... гарно, що снігом не засипало (кажу дивлячись на лопату ) всіх запрошую на цицькату каву
-10°С, сніжок потроху сипле. дрова потріскують у грубці, кіт спить на дружині, дружина спить ліжку… а мені треба їхати у місто. Ніхто не хоче мою тещу до себе в гості запросити?
не розкидуйтесь тещами зара снігу насипле, під лопату стане в нагоді, та й патронів, перепрошую, дров треба підносити комусь ...
от тепер він і ваш сусід теж. як будемо його ділити? вітаю панство. надворі якийсь мінус, ще не дивився, розпочинається сніжок
а мене трохи покидало по нашому місту ... виріс в Хортицькому, пару років пожив на Бородку, потім, 10 років знов на Бабурці, а зараз, вже як років з три обітаю в центрі, на БШ. одночасно радію та охріневаю від побуту приватного сектора (такий собі ПС ) доречі, закинув пару пропозицій в нашій темі, ніц ніхтен ще не почухався https://reibert.info/threads/zaporozhe-i-oblast.11869/page-47 одже, "пламенний прівет" нашим офіційним копачам, таке враження, що вони в берлозі лапу сосуть, та сюди не заходять
а на шевчіке в мене теща "існуе", трохи далі (біля бот.саду) брателло проживає, але він зараз в нацгвардіі, зняли прямо з потяга -)))))))))))))