Ніхт собі нероби!ми от сьодні вчесали нозями км так 15,потім закупи,допомога<пивом))))))>нужденним,гонки з Скотом,відвідини друзів і т.д.годину,як вгомонився<правда ше до коханої тре забігти.ой.одним словом>.не відпустка,а біганина якась.
це дивлячись які. там багато підкацапників є. та і взагалі вони повинні до Литви приєднатись тоді кошерний фень-шуй буде. отакоєот а наш це який?
А так.ми так кажем,коли чоловіки слухають кобіт на рахунок свого віку.<то замолодий,то-вже старий.вічно їм не туди-сюди)))))))>.в нас є свої приказки.один сказав,другий-махнув рукою.а так.порузумілись))
фіг його зна, якщо татари в казіно грали, або пересувні гральні були то да, оце так якось. місця в нас такі, то мОнетко така, то жетон .
А так.може їм гайки в неті прикрутили?до речі-знайшов в книжці чиюсь реєстрацію на ґанзю.ру<з паролем> написану.варто сходити-чи?
та хіба що затролити тій кацапів. ото вони там всератимуться. тілько як підете то сюди посилання киньте щоб і ми мали змогу почитати як кацапи цеглою серуть
Завтра попробую зраня,один хвіст-працюю через дружній віфі<з моб.в режимі без звязку>.при всіх розкладах-мають цілувати мене в.....ніс))))))))))!а як їх ґатити краще-рідною,ци на общепонятном?можу навіть синхронно))))))))
І Вам наше .оце зайшов до хати шось гризнути.чарку хильнути.Та й піду дальше електроди переводити в наплавлений метал.Метал переведу в гривні.і буде моїй маленькій принцесі подарунок від діда(тобто від мене).під Новий рік.