А хто мені іще таке скаже: оця металева насадка на держак (обведено червоним) обов"язкова? Якщо так, її можна десь взяти, чи спеціально робити потрібно?
Мне кажется что это обязательный прибамбас для разборных кирок,если стационарно ручку ставить-то не обязательно.Ну это сугубо я так думаю,потому как встречал ручки с такими приколами в сети,так все кирки были представлены в разборе.Была даже кирка на которую штык ставился.Погугли КИРКА ЛОПАТА переключившись на картинки.
дякую але щоб сьорабти каву та палити люльку спостерігаючи як ти як то стаканов довбеш грунт рукавички не потрібні, а хабар хоч він і в землі я і голими руками візьму, ти головне відкопай його.
Можна в цій. Чим вона Вам не підходить? Можна про щось приємне. Я от щойно заходив у гості до одного товариша, то він подарував мені ось таку залізяку: Як бачите, купол прогнив, але все інше в дуже гарному стані. Відмовлятися я не став, адже дарованому коню... Поміряв по кламерах - 67 см. Тобто 66-й розмір. Але це все, на що вистачило моїх пізнань. Це М40? Хто знає - просвітіть, бо я не дуже любитель таких штук, і погано розуміюся .
Если люверсы вставные - м35. Если штампованы вместе с шапкой - м40. По размеру : если ставить правильный подшлем с пружинами - на 57 голову будет. (по наруже - 66 см,внутрянка будет 66 - 2 = 64 от 64 - 7 = 57 размер.) Если без пружин ставить подшлем - на 59 можно вытянуть. А исходник хороший - главное вальц целый и геометрия.
Вітаю товариство! Як на мене то вам подарували М35 - тож потроху куріть розділ реконструкції і буде вам щастя.
Штамповані разом із шапкою, так що М40. А 57 - це ж мій розмір . Так що віддам на реставрацію, та буду вас лякати .
ти тільки отреставруй до поїздки. приїдин вдягнеш, красивим будеш. ну і користь теж від тебе дуже велика всьому товариству буде. будем лопати оббивати. йогокуркульство @ASKOT1 проконсультує тебе у цьому питання.
Та будь-ласка. Але краще фото зараз зробити не можу, лиш телефоном: Іще: хтось підкаже, до кого нормального можна звернутися з питання реставрації?
Люверси подарую.правда не оригінал.є можливість виготовити.Наш*Вождь* видів.Для поважних камрадів за символічну ціну.
На мою думку це спеціально зробленне закінчення,щоб ручку не розчепити.коли кирка починає злітати -бють руківям в щось тверде,камінь тощо.так як сокиру,молоток.а щоб не втратити інструмент зробили таку насадку
Тоже выскажу мнение что м35. По реставрации - либо сам,либо к Рейнхарду Унрау попробуй написать.Он и подшлемы делает.Также подшлемы у Вандербильда - подороже конечно.Я прозвоню в воскресенье тебе - расскажу если не горит.
Сам точно не буду робити, кожну справу (тим більше, специфічну) має робити професіонал. Тоді і результат буде відповідний.