а мені можна щось придумати ? Будь ласкаХоч я і казав що ніколи не буду міняти авку,але можливо передумаю
Можна. Ось, на транспортному засобі (хоч і не карт), з "тросточкою" та в червоному головному уборі. Все як ти хотів.
беру прозору png овину і ліплю її в редакторі (Macromedia Fireworks ще той доадобовський) Якось так, у Вас дуже маленька імага
ось тепер можна и с паном балакати.а то він у шапці,а я як голий на морозі. все буду через годину.закідуйте мене камінням,якщо щось не так.
А так!в нас тре макітру крутить на 360,як пілота винищувача мать клясу.бо ймити ґаву,і-раз.ква!трамвай тут як тут)))))))))).всьо!фраєр спердоляни))))))))).но було ціхо,а стало лихо.хоча той шляк було здалека чуть.)))доброго дня всім!в нас 0,ясно<вчора лило>.дурдом,не зима.
А я!нас на раптик не заскочуть.бо ми-УКРАЇНЦІ!москаля мож нахрапом взять,но козака-зась!))))))))<а шо то пані з коханим так.нетом спілкуєтесь?мать завинив,ци борг мат?)))))))>
мене розбанили, амністірували після 2-х років , дякуючи Діду морозу ..detector ..,але нак дружини закрили+ ще 3 ніка, отакоєот.А так форум прикольний,зробить люстрацію, перестановку, позакривать клонів -розгонщиків і все гут буде.
Всем привет! Что нового? Какая тема дня? Работы поднакопилось за 2 дня- Даже сюды заскакиваю только на перекуры. З.ы. Что не сдохло - знаю, даже рад помочь этому, но нечем.
С днем Панове , шо тут нового , вижу все шапки одели к празднику или холодно стало . сабака еще не сдохла
А шо такоє?проблєми в дівок?шо вони шарять!як сі ґраць-то сі ґраць.як сі бавіць-то сі бавіць))))))))).Тевхайте не тевхане!))))))))).ну а на так-в наших західних сусідів є оповідка<не то пшиємно,цо пані хце сі пердоліць,а то-цо хце завше!))))))))))>.вік тому не завада
Температура повітря впала, от і повдягалися, щоб вуха не відморозити. Не здох, на жаль. Але здоров"я вже не те, так що чекаємо приємної звістки. Думаю, десь на 2017 можна буде дати Вам якусь позитивну відповідь.