Доброго дня.добрим людям.-7.Вночі хотів йти сніг.але передумав.Сонечко хоче вилізти на небосхил.але шось в него погано виходить.Пішов до майстерні.тре онучці на цукерки пеньонзів заробити
доброго за вікном марозісонце (-6 )деньчудєсній (навіяло коляном)... перечітав всю тему (амуліет), наче й не лягав з початку апісалса а патом атписался, та чі навпаки, я вже не пом*ятаю знайщов мало логічних несовпадєній, висунув свої припущення, коротше, гарно провів нічний час, сусід з ранку аж пожелав мені доброго здоров*я і довголетія -))))))))))))))
Доброго, сонячного ранку хунті , карателям і всім порядним людям! Та й кАмуняці не хворать! Як я і казав-іменинник виповз після нуля годин, щоб чесним людям могорич не ставить...Раніше порядокбувне тещосічас!
Ви просто не знаєте який то звір....В нього є східні риси з паном Камунякою. Такий само трудовий стаж, любить жерти снігирів, наглий, лінивий, агресивний. Але на відміну від пана КА. в нього великий мінус, він не вміє кнопати ввечері по клаві і горланити "ГА ЯВАСПИТАЮ???!!!" Так само як і пан К боїться пана @ASKOT1 ,...
але основний козир пана К.отяри -його обажає моя Стара і він їй єдиній відповідає взаємністю...Тому, якщо їй прийдеться вибирати між красивою муркочущою волохатою тварюкою, і постійно десь відсутнім мною....то даже не знаю. нє, ну бувають ексцеси...
совсем недавно в соседней теме обнаружил вот такую обученую собаку...понимаю не кот,но .. помогает ,а не мешает.
Всім доброго здоров"я До речі,Старий,а чому ти такий здивований завжди,коли я твого котяру беру на руки
цікава тема про кончений фіолетовий аук і форум. Це те, про що я казав років 5 назад, коли мене там забанили. http://www.old-cherdak.com.ua/viewtopic.php?p=7604
Тому що на руки його може взять тільки Стара....і я, коли він сонний, попередньо заблокувавши йому всі вонючі когтисті лаписьки.
Вітаю ! На вулиці холодно - 5 (ранком було -8 ) , сонячно , легкий вітер. Курва телехфон не працює , інтернет ніц нема , з мобілки кнопаю .
а я говорил.к фиолетовому душа не лежит.здесь поняли там удалили..профиль работает..но,на...он нужен. огромнейшая благодарность пану АСКОТ1.выручил меня тогда. а так тот ресурс..ну как это мягко сказать -ФИОЛЕТОВО.
щас думаю где бы такую собаку найти.??? хотя если бы еще посуду мыла и пылесосила ковер...вот это бы была сила!
камрады .а кто в анимации?? шарит можно к мое й?? шапку новогднюю? я за аву. гаяваспитаюбоприйдетпантабудевамхалепа. о