Опа чя.... Це в Пєтропавлоскє- Камчятском його "днюха" закінчується, в нормальних камрадів лиш починається!
Прєдводітєль! Вітаю! Щоб стояв, грошей (відсотків), "збичі мєчт", і саме головне удачі у всіх починаннях!
не партеся — після 45-ти Вам буде глибоко наср…и що кажуть(із досвіду))), а от дівки молодії таки набриднуть (ну як же — музчіна за 40, та ще й мульонер) А звідки Вам про «впуклість»© відомо? А флягу отаку от краще Користуйтеся))
Не уподібнюйтесь деякому К,не робіть розподілу на "моя","твоя". Може десь і в вашому керунку прогулявся.Мо і здибаемся в якомусь лісі. Буковина від мене не так й далеко. Пишіть,якби шо.
Ау мене така чердачна э!Та на кришци имья хозяина нашкрябано.Всим доброго ранку.У нас ще темно тремпература за бортом +2.Йду на арбайтен.Каток працюэ,всих бажаючих запрошую,лид липший на Захидний Украини гарантую,сниг самовивоз.
Доброго ранку! Під ногами хрустить, -8°С. Дорога блищить — їхатимемо не швидко. Пора ж бо на базар, бо після свят скінчилися смаколики. Вам ще йти а я вже на роботі, в скайпі вже висять замовники… і чого їм не спиться? У мене каток зразу за вікном починається, хоча крига ніяка і ковзани я б об нього псувати не став. Може і правда до Вас ломанутись, згадати молодість?))))) Доламати недоламані кістки… та ні ну його, я ще з парапланом не стрибав
Можу доктора ПОТОМ видрекоментувати-ГРОМОФФ.Це як у анекодти-Вася у тебе почки боля,то сходи до доктора-Потом_Доктор ПОТОМ зветься патологанатом.
той Громофф не знає слова «знеболювання» бо його пацієнтам вже не болить і пофігу що з ними робить дохтур ПОТОМ
Вітаю. Сонячно, затишно, -9. Вівторок, а значить п"ятниця та Новий рік наближаються стрімким домкратом. Треба лишень пережити цих кілька останніх робочих днів.
Всім доброго вівторочного ранку! Морозець -5, сонечко світить, вітру немає. Воно і добре, на морозі всілякі бацили вимерзають і дихається краще.