Ну, по правильному, можна було би і не забути, та привітати пана К. вчасно, а не коли він вже плюватися почав.
А вагітним ватним калхознікам неповнолітнім можна отак з порогу плюватися?А привітатися?А вибачитись.що довго не було вас(хоча ніхто і не замітив).Чому вас вчать в школі і батьки?Де ваша повага до майже підстаркуватих ?
Висновки за поведінкою.Своєї думки немає.а просто* підгавкує*(а ми уйдьом на сєвер).най іде уроки вчити.А то виросте балбесом.і шо з ним вже потім робити?
Лазали ми лазали Сьогодня з паном Олегом.Пройшли киллометрив з 5 по полях-шукали де була столиця земли Шепинськой.Знайшли десь коли вже темнило,але обмазки купа,черепкив як на цегельному заводи-то э перспектива.Глечики розколоти майже навпил,кистки ,але знайти щось гарне не встигли.
Ми теж в суботу(святий шабат).намотали пішки з 20 км.Радує одне.визначив поселення КР.Тепер роботи непочатий край.Одне погано.до місця кілометрів 15-20.а антамабіля з карасіновим матором немає.
Я не ватнік. Забув привітатися, каюсь. Доброго дня вечора. Довго не було - нащо вибачатись, якщо ніхто не побачив? У школі вчать двадцяти чотирьом предметам (вибачте, перераховувати не буду), а батько (в одиночному роді) нічому поганому не вчить. Ви вже мене вибачте, але якщо моя думка співпадає з думкою інших, але не співпадає з Вашою, то це зовсім не означає, що в мене її нема. Як каже пан Бірюков "многобукв". Всіх з наступаючим!
Всім ЗДРІСТІ! Як колись казав Микола Янович, шо зараз в Ростові... В Рівному порядок. Карпаратіви проведені, кума і її подружка....також де їм потрібно бути! Всіх з наступаючим!